|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
metronet
Imam mogućnost uzet metronet optiku (www.metronet.hr), paket bi bio 5/5 flat + 4 telefonske linije, pa me sad zanima dal neko to imao ili je radio na tome i kakva su iskustva prema adsl-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Vjerujem da nitko ili jako mal broj ljudi je imalo iskustva sa metronetom. Za sada nude usluge samo poslovnim korisnicima, nista za privatne.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
lar~
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
lar~
|
Citiraj:
![]() @horza Da "slozili" su prije 6 mjeseci ![]() ovo sam cuo prije par tjedana direktno od firme koja je na njima... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
iz prve ruke internet ti je shareani.... znaci 5mb up i down, s tim da ces up imati oko 5 skoro uvijek a down malo manje..to ti je sigurno.. problema s faxevima moze i nemora bit..uglavnom to ti je to..sve ovisi od faxa do faxa..najobicniji faxevi i najgluplji najbolje rade ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Da li netko ima kakav info kad buju počeli sa privatnim korisnicima? Hvala.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
testiranje bi trebalo valjda 4-5 mjesec negdje po gradovima po nekom kvartovima i sta ja znam.. d-slamovi se postavljaju po gradovima...vidit cemo kad ce krenuti.. za sad je amis tu, za onoga koga je, a za koga nije...bad.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
PC Ekspert
Datum registracije: Nov 2001
|
metronet je najozbiljnija firma u hrvatskoj sto se tice svega (imho). nije da uvijek sve savrseno sljaka ali to je zato sto ne stignu sve pohvatat jer se malo (pre)brzo sire. anyway, na par lokacija radim s njima i sve 5, faxevi naravno stucaju ali to ces naci bilo gdje kad je u pitanju voip, a i sve vise fax odlazi iz nasih zivota. ako hoces da ti faxevi malo bolje rade, spusti brzinu ispod g3. ne znam kako je sa njihovom tom 5mbit vezom sto nude kao pandan dsl-u no pretpostavljam da radi kao i sve ostalo. za sada je tako, mozda mi se misljenje promijeni (nadam se da nece). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
tko kaže da faksevi štekaju? baš ciljano ispitujem to sve klijente koji su prešli na metronet/optimu/bilo koji drugi voip i baš svi koji su na metronetu jedini kažu da nemaju problema s faksevima. jedino kaj mi zapravo smeta kod metroneta je shema s naplaćivanjem otvaranja portova. dakle, ako želimo da nam se neki port forwarda trebamo platiti.... ali se navodno i to može dogovoriti prije potpisivanja ugovora
![]() |
#14 | |
lar~
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |