|
![]() |
#1 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Problem sa HP Photosmart 7450 printerom
Pozdrav Printer ne radi ( ![]() Radio je donedavno dok je printao jedan dokument ali mu je ponestalo papira. Dodao sam još papira u ladicu i pritisnuo dugme za nastavak printanja ali dalje ništa...Uvukao je papir, izbacio van prazan, pa onda isprintao stranicu, uvukao i izbacio praznu stranicu i gotovo, sada ništa ne radi. Promijenio sam cartridge, tj. stavio novi i opet ništa. Evo što softver kaže: ![]() USB kabel sam iščupao i selio po slotovima na matičnoj, ali ništa nije pomoglo. Printer jednostavno ne trza na ništa... Softver javlja kad se printer isključi i da sam stavio novi cartridge, ali dalje ništa od toga...Koristio sam originalne HP-ove cartridge. BTW softver javlja sada sljedeće:"I - there is no memory card inserted in I: HP Photosmart 7400 series" I još jedno pitanje na HP nx6125 laptopu mi je otpala H tipka. Vratio sam ju natrag i radi, ali je nekako podignuta...Kako da ju zaljepim ili moram kušiti novu tipkovnicu za laptop? ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jesi li probao resetirati spremnike za boju, ako je to uopće moguće na tom HP-u? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|