|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() Imam 9500pro grafičku karticu i sve radi ok ali kada ju hoćem oc-ati dolazi do problema. Kada instaliram Omega drivere i povećam radni takt nakon jedno par minuta dođe plavi ekran i amen. Ili se zamrzne. Mislio sam da je možda do Omega drivera. Stavih ja onda Radeonator i ista stvar kada oc-am. kada držim taktove na defaultu sve je za pet. ![]() Probam ja sa RivaTunerom i gle čuda, RivaTuner u onom donjem prozoru (di se oc-a) nema opcija već samo gornji. Ono kad registrira registry kod prve instalacije meni uopće ne dolazi?? Pljiz heljp
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Vjerojatno ti je lockan oc. Treba ti jedan fajl za skidanje zaštite. Neko ga je bio nedavno postao. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Guest
|
da, isto kod mene, kad OC-am svoju 9200 na 9800pro, onda zna zajebavat malo, ali ne uvijek.. |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Ja sam overclocko svoju tastaturu i sad mi ne radi ESC !?! Da li treba instalirat aktivni hladnjak gore? Čuo sam da je najbolje stavit Zalman 7000Cu na RETURN. Jel našao neko bolji položaj? I koju ste pastu koristili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ne mogu nikako naći taj file za skidanje lock zaštite gpu-a. Možeš li mi netko pliz ostaviti link za download? thx
![]() |
#8 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Mogu ti ja to naci, ALI, kad je karta lockana, desava se to da ti dizes do neba a kad provjeris npr u AIDI vidis da imas default settinge, nema nikakvih plavih ekrana i slicno. Isprobano na mojoj 9600 Citiraj:
__________________ |
![]() |
#10 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Probaj na driver heaven.net forumu potražit odgovor, službeni omega forum, Ikao si briejm da omega driveri odključavaju karticu.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Re: Problem sa oc-anjem 9500pro
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Imas Sapphire R 9500 Pro ?? Sa Infineon 3.3 memorijom? Jel bi mogao poslat bios i flash programchich meni na mejl? _daj.hard_@_mail_inet_hr (makni sve underskorove) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
A da nisam ovo valjda tristo puta postao-nebi ništ rekel... ![]() http://www.ocfaq.com/softmod/index.php A ova dva sticky-ja neću ni spominjat. http://www.rage3d.com/board/forumdisplay.php?forumid=22 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Ma, ne pratim ti ja ovaj forum bas stalno. THX za ljink |
![]() |
![]() |
|
|