![]() |
Problem sa oc-anjem 9500pro
Imam 9500pro grafičku karticu i sve radi ok ali kada ju hoćem oc-ati dolazi do problema.
Kada instaliram Omega drivere i povećam radni takt nakon jedno par minuta dođe plavi ekran i amen. Ili se zamrzne. Mislio sam da je možda do Omega drivera. Stavih ja onda Radeonator i ista stvar kada oc-am. kada držim taktove na defaultu sve je za pet.:( Probam ja sa RivaTunerom i gle čuda, RivaTuner u onom donjem prozoru (di se oc-a) nema opcija već samo gornji. Ono kad registrira registry kod prve instalacije meni uopće ne dolazi?? Pljiz heljp |
Vjerojatno ti je lockan oc. Treba ti jedan fajl za skidanje zaštite. Neko ga je bio nedavno postao.
|
Ja imam sličan problem. Kada Oc-am amd xp1700+ kao xp 3800+, dobijem plavi ekran, ali samo ponekad, uglavnom je inače crn
|
da, isto kod mene, kad OC-am svoju 9200 na 9800pro, onda zna zajebavat malo, ali ne uvijek..
|
Ja sam overclocko svoju tastaturu i sad mi ne radi ESC !?!
Da li treba instalirat aktivni hladnjak gore? Čuo sam da je najbolje stavit Zalman 7000Cu na RETURN. Jel našao neko bolji položaj? I koju ste pastu koristili? |
Isusek!!!!!!!...
#
bem vam bigulicu,pa vi ste gori od Zderonja kaj overklokaju same papicu i pijacicu!!!!!!:rolleyes: :D :beer: :beer: |
Ne mogu nikako naći taj file za skidanje lock zaštite gpu-a.
Možeš li mi netko pliz ostaviti link za download? thx |
Mogu ti ja to naci, ALI, kad je karta lockana, desava se to da ti dizes do neba a kad provjeris npr u AIDI vidis da imas default settinge, nema nikakvih plavih ekrana i slicno.
Isprobano na mojoj 9600 Citiraj:
|
Nisi mu to triba ni reć,važno je samo da ide do 999/999mem/GPU,radi EGA:rambo:
|
Probaj na driver heaven.net forumu potražit odgovor, službeni omega forum, Ikao si briejm da omega driveri odključavaju karticu.
|
Re: Problem sa oc-anjem 9500pro
Citiraj:
|
Imas Sapphire R 9500 Pro ?? Sa Infineon 3.3 memorijom?
Jel bi mogao poslat bios i flash programchich meni na mejl? _daj.hard_@_mail_inet_hr (makni sve underskorove) |
A da nisam ovo valjda tristo puta postao-nebi ništ rekel...:fuming:
http://www.ocfaq.com/softmod/index.php A ova dva sticky-ja neću ni spominjat. http://www.rage3d.com/board/forumdisplay.php?forumid=22 |
Ma, ne pratim ti ja ovaj forum bas stalno.
THX za ljink |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:24. |