|
![]() |
#31 |
Power Abuser
Datum registracije: Nov 2006
|
haha koji smijeh je taj Core temp ![]() verzija 0.94: procesor je nazvao allendale, temperature oba core-a oko 29, Tjunction: 85 (kaj je to?) verzija 0.95: aj ispravili su code name u Conroe-2M, temp core-a oko 45, a Tjunction 100C ps. flashao sam novi bios pa mi matična ispravno raspoznaje procesor u everestu cpu temp je oko 40, core1 30, core2 33, hm kaj ne bi trebale bit veće temperature jezgri od cpu tempa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Meni sa starijim e6400 mi je CPU temp bio u idleu 3-4 stupnja manji,a u loadu i do 8 stupnjeva manji, a sa novim je obrnuto, CPU temp mi je veći od Core tempa. I bi i ne bi, bi jer su jezgre prve koje se ugriju i točno ih se očita, a ne bi jer bi CPU temp trebala bit zajednička temp obaju jezgri, dakle neki prosjek zagrijavanja podijeljeno sa 2. A pošto ta CPU temp stalno radi probleme, i kod svakog radi drugačije nju se ne gleda.
![]() |
![]() |
#35 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Mislim da se CPU temp. očitava preko Super I/O čipa na matičnoj ploči, a nije baš svakom Super I/O za vjerovati, tako da bi to bilo objašnjenje za "čudne" CPU temp.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|