|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() kako igrat, može li se igrat na xp-u? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
da trebas nac iso (bin) fajl od toga ne netu skines ljepo to skines si emulator za plejku ( trebas imati plejku [1] jer je inace ilegalno ) prebacis si bios u komp tak da emulator radi i pokrenes to ...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
*khm* Daklem .... Skinuti ISO / BIN sa interneta je ILEGALNO ! Isto kao što bi bilo ilegalno tvom tateku drpiti auto jerbo mi je trebao za prijevoz šodera, pa kad sam gotov - bacim ga u Savu .... Što Mettalica pokušava reći je - Google za PS 1 emulator. Nakon toga uzmi svoj ORIGINAL driver CD i stavi u CD ROM - munt CD na emulator softu i uživaj ! Ili pomoću Nera kopiraj ISO na HDD da bude brže i pomoću Daemon toolsa napravi virtual CD / DVD drive ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne radi na XP-u, upravo sam probao. Uredno se instalira, ali izbacuje grešku kod pokretanja. Compatibility ne pomaže. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
za pc verziju pitam. kao što domy kaže compabiliti ne pomaže |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
EDIT by Moderator: Takve site-ove koji se bave ilegalnim aktivnostima necemo spominjati..OK? Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 06.04.2007. u 03:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
lol nisam bio siguran dal je legalno il ne ![]() ugl iam doma origig driver 1 & 2 za plejku 1 i sve radi na kompu ...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
radi, evo ja sam probao na XP SP2 bez ikakvih patcheva. ah..memories ![]() ta legendarna igra...kad se samo sjetim kad sam ju igrao na plejki neprekidno...suza mi krene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
|
vjerojatno moj primjerak igre nije baš nešto jer neradi ni sa patchevima |
![]() |
![]() |
|
|