![]() |
driver (1) ?
kako igrat, može li se igrat na xp-u?
|
da trebas nac iso (bin) fajl od toga ne netu skines ljepo to skines si emulator za plejku ( trebas imati plejku [1] jer je inace ilegalno ) prebacis si bios u komp tak da emulator radi i pokrenes to ...
|
*khm*
Daklem .... Skinuti ISO / BIN sa interneta je ILEGALNO ! Isto kao što bi bilo ilegalno tvom tateku drpiti auto jerbo mi je trebao za prijevoz šodera, pa kad sam gotov - bacim ga u Savu .... Što Mettalica pokušava reći je - Google za PS 1 emulator. Nakon toga uzmi svoj ORIGINAL driver CD i stavi u CD ROM - munt CD na emulator softu i uživaj ! Ili pomoću Nera kopiraj ISO na HDD da bude brže i pomoću Daemon toolsa napravi virtual CD / DVD drive ... |
pa driver 1 postoji za pc...
|
Ne radi na XP-u, upravo sam probao. Uredno se instalira, ali izbacuje grešku kod pokretanja. Compatibility ne pomaže.
|
pa kak ne radi... Ja se mogu zakleti da sam ga igral na XPju. Šteta kaj mi je CD napuknul kaj sam de mogu probati...
|
za pc verziju pitam. kao što domy kaže compabiliti ne pomaže
|
ne znam o cem to ovisi, no prije sam imao primjerak koji nikako nije htio na XP, dok sam onda pribavio primjerak koji je proradio bez compatibilityja.
|
Citiraj:
EDIT by Moderator: Takve site-ove koji se bave ilegalnim aktivnostima necemo spominjati..OK? |
Citiraj:
lol nisam bio siguran dal je legalno il ne :D ugl iam doma origig driver 1 & 2 za plejku 1 i sve radi na kompu ... |
Citiraj:
|
radi, evo ja sam probao na XP SP2 bez ikakvih patcheva.
ah..memories :D ta legendarna igra...kad se samo sjetim kad sam ju igrao na plejki neprekidno...suza mi krene :) |
vjerojatno moj primjerak igre nije baš nešto jer neradi ni sa patchevima
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:25. |