Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 04.04.2007., 18:41   #1
Elerrian
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Apr 2007
Problemi sa gasenjem kompa

Imam problem sa kompom, nikak se nece ugasiti (jedino kad drzim power off 5 sekundi). Windowse normalno zagasi, znaci nigde ne bloka kod windows shut downa, sve prode normalno, zagasi monitor ali ne i komp, a ploca baci gresku F.5 (ta greska ne postoji u abitovom prirucniku). Nist ne beepa da bi javilo gresku ni kod bootanja a ni kod gasenja.
Bios sam flashirao u nadi da ispravi stvar sa gasenjem i nis nije pomoglo. Ram je testiran, nema greske.
Probal sam i ugasit komp kad prepoznaje diskove, prije islo bez problema, on pocne prepoznavat diskove ja stisnem power off i ugasil ga je prije, a sad zasteka i nece ugasit.
To se dogada nakon kaj sam zamjenil plocu. Jen fatality mi je otisel bios i ko zna kaj jos sve bacal je 9.0 gresku i sve sam sprobal da ploca proradi, zavrsila je na garanciji, sad opet ista ploca ali se komp nece zagasiti. Sve sam vec probal kaj sam nasel na netu od kopanja po regisgtriu do zakrpi.

Help ak neko zna kaj da napravim, kak sve zgleda lepo bum primil proc i plocu, hitil u smece i natrag na intela

P.S. Neznam kolko put sam vec provjeril dal su svi kablovi dobro spojeni na ploci.
Elerrian je offline   Reply With Quote
Staro 04.04.2007., 18:48   #2
domy_os
EMP moderator

domy_os's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
U Device Manageru sve OK? Jesi li čačkao što po APM postavkama? Probao si resetirati BIOS?
domy_os je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 04.04.2007., 18:51   #3
Bartuc
The All Seeing Eye
Moj komp

Bartuc's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Pa možda ti ne radi komp! Možda ti se samo ventilatori ostanu vrtiti pa misliš da radi! Se da možda krivo nekaj spojiti da dođe do te greške?
Bartuc je offline   Reply With Quote
Staro 04.04.2007., 19:40   #4
Elerrian
Registered User
Moj komp

Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
U Device Manageru sve OK? Jesi li čačkao što po APM postavkama? Probao si resetirati BIOS?
Sve ok, bios resetiral nekoliko puta. Wake on svugdje iskljucen, cak sam i u windozama iskljucio na mreznima za svaki slucaj.
Staro 04.04.2007., 21:18   #5
domy_os
EMP moderator

domy_os's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Je li se to pojavi i na svježe instaliranim Windowsima ili tek kasnije nakon instalacije drivera, programa,...?
domy_os je offline   Reply With Quote
Staro 04.04.2007., 22:09   #6
Elerrian
Registered User
Moj komp

Pojavilo se odmah nakon sto sam zamjenio pokvarenu fatality an9 32x sa novom, pa sam zbog negasenja reinstalirao windoze, bez ijednog drivera ne gasi, sa svim driverima opet ne gasi.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno