|
|
Rezultati ankete: Koji LCD uzeti | |||
Dell 2007WFP |
![]() ![]() ![]() ![]() |
20 | 50.00% |
Samsung SM 226 BW |
![]() ![]() ![]() ![]() |
20 | 50.00% |
Glasači: 40. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#31 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
OK, ti is se registrirao prije 3 godine i uspio napisati 71 poruku. Bravo, iznimno si doprinjeo ovoj zajednici. Samo sam te uputio na prijašnje postove, koje očito nisi pročitao, jer da jesi bi znao što ja mislim o Dellu. Nadalje, ja nisam ni u kakvom afektu, i ne želim ništa dokazati. Ako imaš argumente za raspravu slobodno ih iznesi, ali nemoj u svakom postu govoriti kako ne možeš raspravljati sa mnom jer sam "gorljiv" i sl. Normalno da ispada da sam "gorljiv" kada moram čitati debilije poput "ma uzmi većeg mora biti bolji" (inače je ovo trademark by Dexy) i u svakom drugom postu ispravljati netočne navode i sl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Gorluk nemam ja namjeru raspravljati se s tobom. Imas pravo na svoje misljenje. Ja osobno sam imao "srecu" testirati 90% monitora sa ovog foruma tako da znam sto pricam. U potpunosti se slazem sa Lord_Calidor-om Da se vratim na temu, Poggiali samsung s neznatno losijim prikazom slike za tvoje potrebe i 2'' vecom dijagonalom (za gaming i gledanje filmova cak je slika "bolja" nego kod dell-a) ces vise cjeniti nego dell-ove kvalitete. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Čovjek
|
Ja sam također testirao većinu monitora koji se ovdje spominju, tako da i ja znam o čemu pričam. Mislim, pa neki dan su i Buljo i još netko stavili taj Dell pokraj Samsunga 205 i jedan i drugi će ti potvrditi da se razlika itekako osjeti (a 226BW je samo malo bolji od 205BW). |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Dečki-bilo bi lijepo da probate malo normalnije razgovarati. Jer-neću vam zatvoriti thread nego pobrisati postove, za prepucavanje imate ICQ.
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Tu sam usporedbu vidio i mogu reci da me to lijepo nasmijalo. Ovo je upravo razlog zbog kojeg ne postam na ovom forumu cesto. Pokusas covjeku nesto jednostavno predloziti te odgovoriti na njegovo pitanje i onda zavrsis raspravljajuci sa x ljudi koji se s tim ne slazu iz razloga jer oni imaju nesto drugo ili "postoji" nesto bolje. Uvijek postoji nesto bolje u nekom aspektu. Obzirom na ono sto covjek trazi od monitora samsung mu je odlican! TO je sve od mene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Počelo je brisanje. ![]() I svaki sljedeći post koji se ne drži teme će isto završiti....
![]() |
#37 |
Čovjek
|
Jesam li ja to igdje osporio? (iako ne bih rekao "odličan" nikako, ali ok za nezahtjevne korisnike ili "dovoljan") No, Dell je još bolji, a sam Poggiali je naveo da ima budget za taj BOLJI monitor. Zašto ne bi uzeo bolji monitor? Tu razliku će osjetiti i vidjeti, i igre / filmovi / fotografije će mu bolje izgledati na Dellu. Ti možeš koliko god želiš tvrditi da tebi to bolje izgleda na Samsungu, ali to jednostavno nije točno. Uostalom, taj monitor će koristiti lako moguće i 5 godina, i IMHO itekako mu se isplati iskeširati tih par sto kuna za BOLJI monitor. Mislim, razliku u cijeni između ta dva monitora ostavim u jednom posjetu Konzumu za pljuge, sok, žitarice, sladoled i piškote, i to pojedem / popušim u par dana, a u monitor koji sada kupi će buljiti x godina SVAKI dan. Da se radi o razlici od 2000kn ili tako nešto ne bih riječ rekao, ali mislim da je smiješno uzeti slabiji monitor radi onako male razlike u cijeni. I uopće se ne radi o tome koji monitor bi on trebao na kraju kupiti, to će ionako sam odlučiti, već o tome da ljudi u ovom threadu (pa tako i ti) pokušavaju insinuirati da je 226BW bolji monitor od tog Della, što jednostavno nije istina. 226BW ima slabiju kvalitetu prikaza od tog Della, slabije kuteve gledanja, 6-bit boju itd itd. edit: sorry Jelc, tek sam sad vidio tvoj post. Što se mene tiče možeš obrisati sve, ja sam samo htio ispraviti navode kako Samsung 226BW ima bolju sliku od Della, budući da je to jednostavno neistina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
Gorluk, evo ruke. Ja mislim da smo obojica malo previse zabrijali na osobnoj bazi. Napravili smo slona od misa. Niti je Dell toliko kvalitetniji od Samsunga, niti ta 2" znace previse. Istina je negdje u sredini, i moja preporuka Poggialiju je da ode i sam pogledati oba monitora (idealno bi bilo da nadje oba izlozena u nekom ducanu), i nazica trgovce da mu oba spoje obavezno preko DVI-a, te ih sam prosudi. Po mom osobnom misljenju, veca dijagonala, unatoc istoj rezoluciji, ima svoje prednosti - manje zamaranje i naprezanje oka, veca vidna povrsina je uvijek atraktivnija, pogotovo za gaming i filmove. Takodjer, uz istu rezu, nema potrebe imati Mocnu Masinu (tm), kao sto bi bio slucaj s 24" i 1920x1200. Poggiali, ako se odlucis za 226, obrati paznju na proizvodjaca panela - obavezno potrazi onaj sa "S" iza oznake modela na poledjini, jer to oznacava da je proizvodjac Samsung, umjesto inferiornijeg AU Optronicsa. Naljepnica sa zadnje strane, s oznakom modela!
![]() |
#39 |
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
|
|