|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
IIyama Vision Master Pro 514 HELLP !!!
Pozz @ll , ja sam novi clan na ovome vasem forumu zovem se Sejo i iz Sarajeva se javljam .Ja imam jedan problem jucer sam kupio ovaj monitor IIyama Vision Master Pro 514 sve je ok monitor je BETON ali ja nemogu nikako da nastimam desktop uvijek je nesto krivo ili donji cosak ili gornji patim se evo dva dana nikako da ga ustelim , pa bi vas molimo ko imam ovakav Monitor da mi pomogne oko setingsa u MENIU neznam sta vise da pritisnem i sta da mu vise radim plss HELP . Puno pozdrava iz Sarajeva |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
MENU>SHAPE pa podešavaj Paralelogram i Tilt Ako se tamo ne snađeš, probaj resetirati monitor na defaultne vrijednosti, možda se popravi stanje (MENU>FUNCTION>RESET)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Samo strpljenja, meni je za moju iiyamu trebalo jedno 2-3 sata da podesim sliku,
Abit AB9 Pro \\ INTEL E6300 1.86Ghz & CoolerMaster Gemini II + 2X Xsilence RedWing 120mm \\ G.E.I.L PC26400CL5 2GB \\ Sapphire 3870 TOXIC 512mb Seagate Barracuda 320GB 16mb SATA2 + 2x WD 500Gb, 16mb,SATA2 \\ DVD-RW SAMSUNG SH-W163A SATA & LITEON SHM-165S6S SATA LCD Asus PW201 20,1" \\ Antec P160 Aluminium \\ Enermax Liberty 500W \\ MX518 + func 1030\\ Potenciometar ZALMAN ZM-MFC1 plus, sreberni 5.25" |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
Ja ovo ljudi nemogu podesiti definitivno :S dobicu slom zivaca kako god pokusam nevalja imam osjecaj isto kao da se izvitoperila slika , daj mi te tvoje postavke napisi molim te koliko je cega kod tebe i koja je rezolucija umene je 1280x1024 na 100Hz je postavljeno , hajde molim te da se kotarisem ovoga poludicu majkemi . ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|