![]() |
IIyama Vision Master Pro 514 HELLP !!!
1 privitaka
Pozz @ll , ja sam novi clan na ovome vasem forumu zovem se Sejo i iz Sarajeva se javljam .Ja imam jedan problem jucer sam kupio ovaj monitor IIyama Vision Master Pro 514 sve je ok monitor je BETON ali ja nemogu nikako da nastimam desktop uvijek je nesto krivo ili donji cosak ili gornji patim se evo dva dana nikako da ga ustelim , pa bi vas molimo ko imam ovakav Monitor da mi pomogne oko setingsa u MENIU neznam sta vise da pritisnem i sta da mu vise radim plss HELP .
Puno pozdrava iz Sarajeva |
MENU>SHAPE pa podešavaj Paralelogram i Tilt
Ako se tamo ne snađeš, probaj resetirati monitor na defaultne vrijednosti, možda se popravi stanje (MENU>FUNCTION>RESET) |
Samo strpljenja, meni je za moju iiyamu trebalo jedno 2-3 sata da podesim sliku,
|
Ja ovo ljudi nemogu podesiti definitivno :S dobicu slom zivaca kako god pokusam nevalja imam osjecaj isto kao da se izvitoperila slika , daj mi te tvoje postavke napisi molim te koliko je cega kod tebe i koja je rezolucija umene je 1280x1024 na 100Hz je postavljeno , hajde molim te da se kotarisem ovoga poludicu majkemi . :care:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:13. |