|
|
Rezultati ankete: Service Pack 1 ili 2 | |||
Service Pack 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 10.61% |
Service Pack 2 |
57 | 86.36% |
Svejedno koji |
0 | 0% |
nemam service pack i ne treba mi |
2 | 3.03% |
Glasači: 66. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
XP + Service Pack
Zanima me dali vi koristite Service Pack bilo 1 ili 2?? Jel pomaze to sta mislim jel korisno?? ja imam normalno XP bez ikakvih service pack-ov ai ovkao je sve super pa me zanima sta vi mislite o tim packovima i posebno o Service Pack 2 imam ga ali ga ne instaliram nikad jer mislim da je beskoristan?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Staviti service pack 2, ali ga prvo ubaciti na cd pa tek onda sve zajedno instalirati.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
zloČesta maČka
Datum registracije: Dec 2006
|
windowse XP SP1 instalirala sam prije godinu i pol kada sam kupila komp. od tada mi rade besprijekorno. skidam redovito zakrpe s interneta i to je to. SP2 nemam potrebe stavljati. jednostavno sam takva... dok nešto radi, čemu prčkati po tome ![]()
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
Xp sam instalirao prije 7 mjeseci bez SP-a i radi mi sve savrseno ali me opcenito zanima sta ljudi misle o SP-ovima i dali ih koriste |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
SP2 - ne mogu bez njega jer XP SP1 nema wireless ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
imam oba...s tim da je sp2 naknadno instaliran... nisam ziher, al mislim da su mi se nakon toga neke stvari shebale : stoopid al uskoro slijedi format c : goood : pa ću instalirat winse s već integriranim sp2...valjda će onda bit bolje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Win XP s SP2 su trenutno dobitna kombinacija za većinu korisnika, bez obzira na moguće probleme koje izazovu. I da, treba redovno updajetati komp, bar one kritikal zakrpe s M$ stranice. I to na način da instaliraš dio po dio, a u međuvremenu promatraš da se nešto nije shebalo. Tek toliko ako želiš biti apsolutno siguran da to šljaka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
/
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
sp2+Sve najnovije zakrpe...naravno ne skidam-nego autopatcher! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
XP SP1...kad sam zadnji put SP2 stavio shebalo mi mrežu... Automatic Updates također pogašeni...zadnji update koji sam skinuo i instalirao prek toga mi je shebao windowse...nisu se htjeli paliti više...samo BSOD izbacivao i restartavao se nakon apdejta... Tak da se držim SP1... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Svi se zale da imau probleme sa SP2!!! jedno vrijeme sam imo i ja SP2 i isto koliko se sjecam bilo je sranaj sve mi je blokiralo i za***avalo me ali s ebas ne sjecam najbolje!!! Cito sam u PC chipu da taj Firewall od SP2 da to nista ne valja |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
svi moji frendovi kad instaliraju XP obavezno odma install SP2 kao onda im je to neka zastita i zakrpe pa bolje radi stabilnije i sve!! Ja samo XP Install i nikakve SP-ove ne instaliram i sve mi radi stabilno, zadovoljan sam i zasad nemam potrebu za SP ali neki programi i Office 2007 se nemogu install bez SP2 to mi je glupo ali eto!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Ja volim windowse uvijek imati up to date - zato sam napravio slipstream winsa sa SP2 (DOS, ne sa nlite jer tada jos nisam cuo za njega) i nakon svake svježe instalacije puknem najnoviji autopatcher kao i SP za office (ako postoji). Moram napomenuti da nikad nisam imao nikakvih problema i sasvim sam zadovoljan radom mojih windowsa : goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
xp +sp2 .. updejtove ne radim dok god mi komp normalno radi bez njih ![]()
![]() |
#18 |
Born among beast's
Datum registracije: Feb 2007
|
Sp1 ![]() Sp2 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
SP2 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
iako trenutno koristim vistu, ali za xp sp2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
Ja imam original CD SP2 ali me skroz ***e stalno nesto kenja i to i totalno mi komp uspori! najbolje mi win radi i najduze izdrzi normalno kad instaliram bez ikakvih Service Pack-ova i tako sad uvijek radi tako mi je najbolje neznam kako kome ali ja ne stavljam SP Neko ih stavlja jer misli da su potrebni! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|