![]() |
XP + Service Pack
Zanima me dali vi koristite Service Pack bilo 1 ili 2??
Jel pomaze to sta mislim jel korisno?? ja imam normalno XP bez ikakvih service pack-ov ai ovkao je sve super pa me zanima sta vi mislite o tim packovima i posebno o Service Pack 2 imam ga ali ga ne instaliram nikad jer mislim da je beskoristan?? |
Staviti service pack 2, ali ga prvo ubaciti na cd pa tek onda sve zajedno instalirati.
|
windowse XP SP1 instalirala sam prije godinu i pol kada sam kupila komp. od tada mi rade besprijekorno. skidam redovito zakrpe s interneta i to je to. SP2 nemam potrebe stavljati. jednostavno sam takva... dok nešto radi, čemu prčkati po tome :)
|
Citiraj:
Xp sam instalirao prije 7 mjeseci bez SP-a i radi mi sve savrseno ali me opcenito zanima sta ljudi misle o SP-ovima i dali ih koriste |
SP2 - ne mogu bez njega jer XP SP1 nema wireless :smoke: tak da sam osuđen na SP2 :beer:
|
imam oba...s tim da je sp2 naknadno instaliran... nisam ziher, al mislim da su mi se nakon toga neke stvari shebale : stoopid
al uskoro slijedi format c : goood : pa ću instalirat winse s već integriranim sp2...valjda će onda bit bolje :D |
Win XP s SP2 su trenutno dobitna kombinacija za većinu korisnika, bez obzira na moguće probleme koje izazovu. I da, treba redovno updajetati komp, bar one kritikal zakrpe s M$ stranice. I to na način da instaliraš dio po dio, a u međuvremenu promatraš da se nešto nije shebalo. Tek toliko ako želiš biti apsolutno siguran da to šljaka.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
inače danas se prebacio opet na Vistu radi dosta toga - između ostalog i wirelessa - podešeno u par sek. :beer: |
sp2+Sve najnovije zakrpe...naravno ne skidam-nego autopatcher!
|
XP SP1...kad sam zadnji put SP2 stavio shebalo mi mrežu...
Automatic Updates također pogašeni...zadnji update koji sam skinuo i instalirao prek toga mi je shebao windowse...nisu se htjeli paliti više...samo BSOD izbacivao i restartavao se nakon apdejta... Tak da se držim SP1... |
Svi se zale da imau probleme sa SP2!!!
jedno vrijeme sam imo i ja SP2 i isto koliko se sjecam bilo je sranaj sve mi je blokiralo i za***avalo me ali s ebas ne sjecam najbolje!!! Cito sam u PC chipu da taj Firewall od SP2 da to nista ne valja |
pa pobogu, 95% korisnika je zadovoljno sa SP2, tako da bih ja na vašem mjestu probleme tražio u nečem drugom, a ne u SP2.... ;)
|
svi moji frendovi kad instaliraju XP obavezno odma install SP2 kao onda im je to neka zastita i zakrpe pa bolje radi stabilnije i sve!!
Ja samo XP Install i nikakve SP-ove ne instaliram i sve mi radi stabilno, zadovoljan sam i zasad nemam potrebu za SP ali neki programi i Office 2007 se nemogu install bez SP2 to mi je glupo ali eto!!! |
Citiraj:
|
Ja volim windowse uvijek imati up to date - zato sam napravio slipstream winsa sa SP2 (DOS, ne sa nlite jer tada jos nisam cuo za njega) i nakon svake svježe instalacije puknem najnoviji autopatcher kao i SP za office (ako postoji). Moram napomenuti da nikad nisam imao nikakvih problema i sasvim sam zadovoljan radom mojih windowsa : goood :
|
xp +sp2 .. updejtove ne radim dok god mi komp normalno radi bez njih :) .. radije pocekam da izajde novi service pack pa prilikom sljedece instalacije puknem taj novi service pack
|
Sp1 :)
Sp2 :( |
SP2, naravno
|
SP2 :beer:
|
iako trenutno koristim vistu, ali za xp sp2
|
za SP1, mene SP2 zafrkava od kada se pojavio
|
winxp sa sp2 već integriranim, dobre su mi neke stvari u sp2-u i to je to
|
Ja imam original CD SP2 ali me skroz ***e stalno nesto kenja i to i totalno mi komp uspori!
najbolje mi win radi i najduze izdrzi normalno kad instaliram bez ikakvih Service Pack-ova i tako sad uvijek radi tako mi je najbolje neznam kako kome ali ja ne stavljam SP Neko ih stavlja jer misli da su potrebni! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:11. |