|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
E sad su valjda svi sretni...
Kaj ti je karakter ![]() Piknuo ja novu grafu, stavio je u komp...i ništa...samo surfanje i tu i tamo igre. Mislim si ja-neću je ni clockat ni flashat dok ne napravim re-instal OS-a, cijeli sistem sam zeznuo sa silovanjem MMC-a,zakrpama DX-a, više verzija VIA drivera... Ali mi vrag nije dao mira... Pa joj ja danas lijepo uvalio BIOS od PRO modela ![]() ![]() ![]() E pa nisam izdržao više. Jebiga... Fino ja nju flashnem, novi DX,drivere,podešavanja, restart-bebica.. Mislim-razlika je otprilike ovakva: 3.469,77-PRO 2.529,12-NON-PRO Soma krznatih. A kaj je najbolje od svega-konačno mi je i žena živnula. Vidjela ona da ja niti clockam, niti flasham, pa je mislila da sam razočaran grafom ili da mi je neki...ništ joj nije bilo jasno. E sad su konačno svi sretni i sve je na mjestu. Mam se bum počastil sa jednom, dvije, tri ![]() ![]() ![]() I malo tehnikalija-svi na netu koliko sam ja vidio flashaju sa oriđiđi ATI PRO BIOS-om, ja sam flashnuo sa Herc PRO...nekak mi je bilo prirodnije. Ali mi jedna stvar nije jasna-memorijski chipovi su se na default frekvi dosta grijali...izvrtio sam par 3DMarkova i imam subjektivan dojam da se griju isto ili čak nekaj manje u radu... To je stariji tip memorije koju su delali od 3.3, 3.0, 2.86ns, a noviji tipovi delaju na 1.6/tu negdije/ a ova stara za sve tri latencije 1.8v... Uglavnom-za sad sve dela fino. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Sve 5 ![]() za screenshotove koristi Screengrab, ako ga nemas javi pa cu ti ga mejlat (ima 600kb i đabe je) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Ili IrfanView ili jednostavno PrintScrn ![]() Ajd super da si je flashao. Sad uzivaj. Ja sam svoju samo OC-ao na "samo" 275/263 (losa memorija ![]() ![]()
![]() |
#4 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
I ja bum sretan kad mi ju posudiš na 5 min. ![]() ![]() ![]() Al' ti onda definitivno nebuš sretan. Ubijal buš tugu s ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zafrkavam se, ali ti bum uz pivu objasnil kak da ju isprobaš. Imal buš ATI Radeon 11999 Pro XT Full ALI i Wondera. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Super Moderators
|
Ma imam hrpu toga za snimanje sadržaja ekrana-ali sam htio isprobati kakti novi HyperSnap, a nisam se potrudio "registrirati proizvod" ![]() Sad nebum ništa više nabrijaval dok ne lupim friški OS... A i hoću vidjeti kak se bude par dana ponašala u igrama. A ti AMD-jac, Judo jedan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Čul sam da proc na njoj ide do 420 bez beda,čim malo zahladi uključujem "zorpro" cooling i idem je malo clocknut. Mrvičak.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Kad se budeš odlučil za clockanje bum ti posudil protupožarni aparat. ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() |