![]() |
E sad su valjda svi sretni...
1 privitaka
Kaj ti je karakter:)
Piknuo ja novu grafu, stavio je u komp...i ništa...samo surfanje i tu i tamo igre. Mislim si ja-neću je ni clockat ni flashat dok ne napravim re-instal OS-a, cijeli sistem sam zeznuo sa silovanjem MMC-a,zakrpama DX-a, više verzija VIA drivera... Ali mi vrag nije dao mira... Pa joj ja danas lijepo uvalio BIOS od PRO modela :D :D :D E pa nisam izdržao više. Jebiga... Fino ja nju flashnem, novi DX,drivere,podešavanja, restart-bebica.. Mislim-razlika je otprilike ovakva: 3.469,77-PRO 2.529,12-NON-PRO Soma krznatih. A kaj je najbolje od svega-konačno mi je i žena živnula. Vidjela ona da ja niti clockam, niti flasham, pa je mislila da sam razočaran grafom ili da mi je neki...ništ joj nije bilo jasno. E sad su konačno svi sretni i sve je na mjestu. Mam se bum počastil sa jednom, dvije, tri :beer: :beer: :beer: I malo tehnikalija-svi na netu koliko sam ja vidio flashaju sa oriđiđi ATI PRO BIOS-om, ja sam flashnuo sa Herc PRO...nekak mi je bilo prirodnije. Ali mi jedna stvar nije jasna-memorijski chipovi su se na default frekvi dosta grijali...izvrtio sam par 3DMarkova i imam subjektivan dojam da se griju isto ili čak nekaj manje u radu... To je stariji tip memorije koju su delali od 3.3, 3.0, 2.86ns, a noviji tipovi delaju na 1.6/tu negdije/ a ova stara za sve tri latencije 1.8v... Uglavnom-za sad sve dela fino. |
Sve 5 :beer:
za screenshotove koristi Screengrab, ako ga nemas javi pa cu ti ga mejlat (ima 600kb i đabe je) |
Ili IrfanView ili jednostavno PrintScrn :D .
Ajd super da si je flashao. Sad uzivaj. Ja sam svoju samo OC-ao na "samo" 275/263 (losa memorija :( ) :beer: |
Citiraj:
|
E Jelc si probao još dizat memoriju i proc na njoj? Mogla bi još iči...:D
|
I ja bum sretan kad mi ju posudiš na 5 min.:D :D :D
Al' ti onda definitivno nebuš sretan. Ubijal buš tugu s :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: Zafrkavam se, ali ti bum uz pivu objasnil kak da ju isprobaš. Imal buš ATI Radeon 11999 Pro XT Full ALI i Wondera.:D :D :beer: |
Ma imam hrpu toga za snimanje sadržaja ekrana-ali sam htio isprobati kakti novi HyperSnap, a nisam se potrudio "registrirati proizvod":D
Sad nebum ništa više nabrijaval dok ne lupim friški OS... A i hoću vidjeti kak se bude par dana ponašala u igrama. A ti AMD-jac, Judo jedan:D ...skuril si onak krasnu 9700 i sad voziš NVidiu...i još bi i moje siroče zvužgal... |
Ali daj si razmisli s 9800 na ATI Radeon 11999 Pro XT Full ALI i Wonder.
|
Citiraj:
Čul sam da proc na njoj ide do 420 bez beda,čim malo zahladi uključujem "zorpro" cooling i idem je malo clocknut. Mrvičak.... |
Kad se budeš odlučil za clockanje bum ti posudil protupožarni aparat.:D I nemoj stat na 420. Komp metneš na balkon kad bu vani -20 i opće ti netreba VODENO HLAĐENJE.:beer:
|
Citiraj:
|
Ha:D Ha:D Ha:D .
Ko te nezna. Nije tebi do zime i clockanja grafičke kod punice neg buš ti clockal svoj želudac do iznemoglosti i gasil ga s pivom dok te zmaj ne gleda,:D :beer: |
Citiraj:
:D :D :D Paaa....ima i u tome nešto... :beer: :beer: :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:15. |