|
![]() |
#34 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
essssssssssssss gabre pa nevjerujem kako si pao frende ![]()
![]() |
#35 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
hmm, vista 1440x900 ... radi ko suza ... isto ccc i iskljucena opcija force tv detection, ili ako je ukljucena onda stavim tvout na extended i voila... sve sljaka |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Moraš player odvuć na taj drugi monitor, tj. TV pa ga tamo prebacit u fullscreen.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
tv out je nemoguće nariktati.. ako uključim TV, odnosno stavim ga u onaj kvadratiću catalyst CC, automatski mi se na LCD-u prebaci reza u 1024x768... za poludit... ima li tko kakvo rješenje... driveri 7.2.... kako postavit jednu rezu na monitoru, a drugu na TV-u...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
EMP moderator
|
Koji mod želiš? Na oba ekrana isto (clone), clone s overlayem, clone bez overlaya, prošireni desktop,...? U svakom slučaju, kod mene se na bilo kojem mogu postaviti različite rezolucije.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Lika u mom srcu
|
kao prvo, na Visti sam. drugo, u CCC pod Displays Manager, imaš ona dva kvadratića. jedan predstavlja monitor, a ispod njega kao opciju mogu uključiti ikonu od TV-a.. desniklik, i nudi mi samo opcije extend main, i clone main... radi mi samo clone main. extend se ništa ne dešava. i kad na neki način enablam TV i on doše u onaj kvadratić, onda mi se automatski reza na LCD-u smanji na 1024x768... i ne mogu staviti veću. ja sam više lud, kad hoću gledat film na TV-u, onda moram trpit tu glupavu rezu u windozama... i svaki put šaltat.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
EMP moderator
|
Nemam sad instaliranu Vistu, a ni CCC pa ti ne mogu točno reć, ali ovak na brzinu bih ti rekao da probaš isključit onu opciju da ti sakrije modove koje monitor ne podržava ili tak nešt u tom stilu. Na XP-u se to zove Hide modes that this monitor cannot display. Time bi trebao dobiti sve moguće rezolucije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Lika u mom srcu
|
takvo nešto ne pronalazim... na XP je funkcioniralo ok, u biti, otkako imam wide monitor, TVout mi općenito ne radi kako spada (prije spominjani problem sa previše zoomiranom slikom na TV-u) |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|