|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ATIrezolucija nemoguća 1440x900 na VISTI??
instalirao Vistu i ne mogu staviti rezu veću od 1024x768. CCC uopće nema nikakave opcije, samo mi izbaci displays prozor i ništa drugo! kao da nije učitao drivere?? debilno totalno! daj brzo pomagajte! monitor je Samsung 940BW, driveri zadnji 7.1 za Vistu : bonker2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Imas li instaliran driver od monitora? To mi sad pade na pamet. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Sad mi ti tvoji problemi već pomalo smrde na neispravnu grafu... Kod mene na Visti normalno šljaka 1280 x 1024 i to s tri grafe: X1900 AIW, X300 i neka PCI Matroxica.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Tako je, i ja sam je isprobao. Fali ovo, fali ono pa trazi ne sve strane. Ma ne zelim je na kompu dok je pokrpaju do kraja i dok proizvodjaci hardwera i softwera ne naprave svoj dio za Vistu. Cemu mijenjati XP koji je provjeren za nesto sto jos ne radi sa svime i upasti u probleme. Moje misljenje ![]()
![]() |
#7 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
A kad je mikrosoft napravio neki OS koji je u prvoj verziji bio kak treba? Treba proć to razdoblje driveri, bugovi, programi i tek onda se može davat neko objektivno mišljenje o novom OSu.
![]() |
![]() |
#10 |
H2TB
Datum registracije: Feb 2005
|
samo instaliraj driver od monitora i bit će sve ok.... frend je imao isti problem na xp-u, pa vjerujem da je ista stvar... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#15 |
EMP moderator
|
Imate barem dvije teme o Visti pod Operativnim sustavima, nema potrebe ovdje ići u off topic...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
a da skines neke starije drajvere pa onda pod display prop stavis rezu bez onog ccc
![]() |
#17 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
CCC po defaultu ima uključen TV-out auto detection pa automatski postavi max rezu za TV (1024x768). Znači, isključi auto detekciju u CCC ili iskopčaj TV out kabel. I da, driveri za 205BW postoje putem win updatea, tako da vjerujem da ima i tvoj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() Been there, uninstalled THAT ![]() Gabre probaj povuci drivere preko win update, ako to ne prodje iskusaj srecu s nekim moddanim (ako postoje) , znaci Omega, NGO itd.
![]() |
#19 |
Lika u mom srcu
|
ja ću izgleda morat stavit screenshot da vam pokažem kako meni izgleda ccc.... tor, ti imaš vistu stavljenu? ne kužim kako tebi bez problema radi reza... ja ovo uopće ne kužim. Neće jednostavno da mi se instalira driver od grafe kako treba, ccc je prazan, uopće mi ne nudi install driver kad pokrenem instalaciju, već samo CCC... po netu sam gledao, masa sličnih problema sa rezom tom, i na nvidia karticama.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Administrator
|
CCC 7.1 pretpostavljam? Niš, sve dolje, driver cleaner pa počisti drivere i cab-ove pa ponovo instal. Očigledno se nešto prilikom prvotne instalacije zmrdalo. I stvarno ne kužim što ti se dešava, instalirao sam Vistu i one beta ATI drivere i ove 7.1 na par različitih konfi s grafama od 9550 do moje x1900. I nikada nijednog jedinog problema, baš ništa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Lika u mom srcu
|
evo uspio! : goood : ne smijem ni reć u čemu je bio problem... : sweating ja sam uporrno htio instalirati 7.1 ali x64 drivere, a ne 32bitne... tako da se je samo CCC instalirao bez drivera-.. skinuo 32bitne drivere, instalirao, i kad ono opet ne mogu veću rezu... uglavnom, nekako se postavilo da mi je i TV out kao monitor, i njega maknem, i odmah dobijem opciju 1440x900.. samo ne znam kako čće funkcionirati kad budem želio tv out... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Administrator
|
Kao i u 80% slučajeva - korisnik... Kako ćeš koristiti TV-out? Pa lijepo sam ti objasnio - isključi automatsku detekciju TV-outa u CCC-u. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Lika u mom srcu
|
ma kažem ti, njubara samo takva... ![]() kako se to točno zove? ta automatska detekcija? edit: ok, sad stvarno ne kužim kako nariktati da mi TV koristi ko TV, a ne ko monitor... odnosno, čim uključim TV, automatski mi baca monitor u 1024x768rezu... ovo nije do Viste, nego do tupavog CCC-a. Zadnje izmijenjeno od: Gabre. 16.02.2007. u 11:16. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|