|
![]() |
#1 |
I_fly_2
Datum registracije: May 2003
|
kako skinuti kuler!?
Kako na r9500 skinuti onaj kuler? vidim dva mjesta na koja je pričvršćen ali j me pas ako ja znam što treba napravit da oni popuste. I zašto su budale stavile konektor za napajanje preko jednog memorijskog modula. Mogu se pozdravit s pasivnjacima za memoriju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Re: kako skinuti kuler!?
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: Re: kako skinuti kuler!?
Citiraj:
![]() Na jednoj Sapphire mi se bio odvalio vent usred rada ![]() Ti plastični štiftovi baš ne uljevaju povjerenje... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Re: Re: Re: kako skinuti kuler!?
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
I_fly_2
|
vidim ih ali trebam li ih samo gurnuti kroz rupu ili ih stisnuti sa strana? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
Trebao bi čuti klik kad stisnes te "pimpače" ali to ovisi kolko su jaki ti pimpači ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
I_fly_2
|
sa strana ih ne mogu stisnuti jer kao da je plastika spojena tj. staljena tako da možda jedino mogu napraviti što je marac rekao ali čini mi se da ću i za to trebati čekić ili brener ![]() veky, pretpostavljam da si to prema gore savinuo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
MO#eü pritisni ta sranja s gornje strane tak da se odvoji donja starna od kartice zemi plosanata kljesta ( mogu i kombinirke ) i prisni ona sranja guraj ih polako kroz rupu, znam da je zajebacvija al moze se ja sma uspio!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
konektor svines prema gore naravno ![]() samo polako, nemoj na silu da ga ne iscupas
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|