PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   AMD Radeon (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   kako skinuti kuler!? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=6597)

Dante 13.11.2003. 10:56

kako skinuti kuler!?

Kako na r9500 skinuti onaj kuler? vidim dva mjesta na koja je pričvršćen ali j me pas ako ja znam što treba napravit da oni popuste. I zašto su budale stavile konektor za napajanje preko jednog memorijskog modula. Mogu se pozdravit s pasivnjacima za memoriju:fuming:

marac 13.11.2003. 11:04

Re: kako skinuti kuler!?

Citiraj:

Originally posted by Dante
Kako na r9500 skinuti onaj kuler? vidim dva mjesta na koja je pričvršćen ali j me pas ako ja znam što treba napravit da oni popuste. I zašto su budale stavile konektor za napajanje preko jednog memorijskog modula. Mogu se pozdravit s pasivnjacima za memoriju:fuming:
Okreni karticu "naopačke" i vidjet ces ta dva stiftica koja trebas stisnut i cooler ce se otkvacit!

Jelc 13.11.2003. 11:43

Re: Re: kako skinuti kuler!?

Citiraj:

Originally posted by marac
Okreni karticu "naopačke" i vidjet ces ta dva stiftica koja trebas stisnut i cooler ce se otkvacit!
Ah...ja sad konačno imam na grafi prave kvalitetne federe i maticu sa "gvintom":D
Na jednoj Sapphire mi se bio odvalio vent usred rada:( dobro da sam bio pored...

Ti plastični štiftovi baš ne uljevaju povjerenje...

marac 13.11.2003. 12:01

Re: Re: Re: kako skinuti kuler!?

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Ah...ja sad konačno imam na grafi prave kvalitetne federe i maticu sa "gvintom":D
Na jednoj Sapphire mi se bio odvalio vent usred rada:( dobro da sam bio pored...

Ti plastični štiftovi baš ne uljevaju povjerenje...

Slazem se, makar sam ja imao slucajave da sam jedva uspio skinuti te plasticne stiftove kak su bili zaheftani!

Dante 13.11.2003. 12:16

vidim ih ali trebam li ih samo gurnuti kroz rupu ili ih stisnuti sa strana?

marac 13.11.2003. 12:33

Citiraj:

E odlično na pravom si putu, dakle stisnes te plastične pimpeke i gurnes to kroz rupu.

Trebao bi čuti klik kad stisnes te "pimpače" ali to ovisi kolko su jaki ti pimpači :D

tor 13.11.2003. 13:23

Citiraj:

Stistni sa strane i gurni kroz rupu...

Veky 13.11.2003. 14:05

sto se tice konektora, meni je isto tako, ja sam ga svinuo.

savini ga polako dok ne bude u dovoljnom kutu da ispod stane hladnjak. :beer:

Dante 13.11.2003. 18:21

sa strana ih ne mogu stisnuti jer kao da je plastika spojena tj. staljena tako da možda jedino mogu napraviti što je marac rekao ali čini mi se da ću i za to trebati čekić ili brener:D
veky, pretpostavljam da si to prema gore savinuo.

Isus 13.11.2003. 18:35

MO#eü pritisni ta sranja s gornje strane tak da se odvoji donja starna od kartice zemi plosanata kljesta ( mogu i kombinirke ) i prisni ona sranja guraj ih polako kroz rupu, znam da je zajebacvija al moze se ja sma uspio!

Veky 13.11.2003. 19:28

Citiraj:

sa strana ih ne mogu stisnuti jer kao da je plastika spojena tj. staljena tako da možda jedino mogu napraviti što je marac rekao ali čini mi se da ću i za to trebati čekić ili brener:D
veky, pretpostavljam da si to prema gore savinuo.

pa kak nejde, uzmi pincetu, dobro stisni vrh, onda ga mozes s prstom stisnu i izaci ce van

konektor svines prema gore naravno :rambo:

samo polako, nemoj na silu da ga ne iscupas

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:19.