|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
s478 ploca sa SDRamom?
Postoji li jos gdje za kupiti nova s478 ploca ali iskljucivo sa sdramom? Ili jednostavno previse trazim. :\ Treba mi za jedno staro racunalo i ne isplati mi se kupovati jos i DDR kada SDR imam. No, nije da je neka greda uzeti i tu kombinaciju u obzir ako je bas ova prva neizvediva. Thx.
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Sumnjam da ces takvu naci. Po meni ti se najvise isplati staviti oglas da mijenjas SDRAM za DDR i onda ubosti neku klasika plocu. Mozes to gledati i ovak - ako prdne SDRAM, opet ga je teze naci nego DDR, a ako i nadjes to ce vjerojatno opet bit bez garancije. Btw, za koji tocno proc trebas plocu?
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Jel' za jednu firmu il' za dvije ? : hello2 : Šalu nastranu, i ja bih rado poboljšao svoj komp s nekom boljom pločom a da ostane sdram, no nisam našao ništa. Ostaje se nadati da će FIC MB i dalje vjerno služiti.
![]() |
#5 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Atho, to je gotovo nemoguće, jedino da nađeš neku malu firmu kojoj je to možda ostalo na lageru i tamo stoji već par dobrih godina...
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]() |
#8 |
Premium