![]() |
s478 ploca sa SDRamom?
Postoji li jos gdje za kupiti nova s478 ploca ali iskljucivo sa sdramom?
Ili jednostavno previse trazim. :\ Treba mi za jedno staro racunalo i ne isplati mi se kupovati jos i DDR kada SDR imam. No, nije da je neka greda uzeti i tu kombinaciju u obzir ako je bas ova prva neizvediva. Thx. |
Sumnjam da ces takvu naci. Po meni ti se najvise isplati staviti oglas da mijenjas SDRAM za DDR i onda ubosti neku klasika plocu. Mozes to gledati i ovak - ako prdne SDRAM, opet ga je teze naci nego DDR, a ako i nadjes to ce vjerojatno opet bit bez garancije. Btw, za koji tocno proc trebas plocu?
|
Ploca za P4 1.6.
Za firmu je, tako da je racun obavezan. To je malo problematicno, inace bi vec po Burzi i forumima ceprkao. :\ |
Jel' za jednu firmu il' za dvije ? : hello2 :
Šalu nastranu, i ja bih rado poboljšao svoj komp s nekom boljom pločom a da ostane sdram, no nisam našao ništa. Ostaje se nadati da će FIC MB i dalje vjerno služiti. |
Atho, to je gotovo nemoguće, jedino da nađeš neku malu firmu kojoj je to možda ostalo na lageru i tamo stoji već par dobrih godina...
|
e ovako, možda mal ksanim s odgovorom ali imam je jednu matsonic za prodat s.478 s SD RAM-om
|
Thx ali...
Citiraj:
|
Pa poslodavac ti isplati dnevnicu,dvije a ti riješiš problem oko ploče.:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:51. |