|
![]() |
#8371 | ||
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ne, ne...pravi mu-ži (to je dijalekt i ne znači suprug) rijetko kuhaju a kad kuhaju sve rade sami. U to ne upada pranje suđa ili nedajbože brisanje istog ![]() Citiraj:
Budem sve dogovorio u ponedjeljak-može se slobodno počet raditi lista. Već je i meni malo zafalilo forumaško druženje.... Citiraj:
Ako je cijela familija-brzo bu to otišlo ![]()
![]() |
![]() |
#8372 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#8373 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ništa danas-ni večere ni kuhanja...dobila je samo neke oblizeke koje voli (sir, pršut itd...) Cvijeće. Sve je prebačeno za drugi tjedan. Kad nabavim pravi poklon koji nisam uspio nabaviti danas. ![]()
![]() |
![]() |
#8374 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Evo maloprije malo mekog sira, pola metra kobasica i pola kubika pečenice, bez greške : hello2 : Večeras ću zato vjerovatno samo malo voća, znam da je hereza al dobro je katkad malo pročistit krvotok ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8375 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Ja sam intenzivno krenuo u teretanu, cijela moja prehrana se promijenila... ![]() Jedu se posni sir...tuna...kuhana jaja...na ćevape i takve stvari zaboravljam. Uglavnom, već nakon 15 dana intenzivnog vježbanja i primjerene prehrane rezultat je više nego vidljiv ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8376 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Tja...a kod mene stari radio kobase, mislim da je 65kg onoga mljevenoga napravil. Sad, dal je to puno ili malo, nemam pojma, ali ove godine neće nestat ko prošle ![]()
![]() |
![]() |
#8377 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#8378 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8379 |
mrzi zimu
|
...upravo se vratila s placa...kupila sam skuše ![]() ![]() danas za ručak riba s blitvom i krumpriom na maslinovom ulju ![]() ![]() kristalka i radić na salatu ![]() a za sutra cu dinstat kiselo zelje koje cu onda pomijesat s njokima i uz to krmiće na naglo ![]()
![]() |
#8380 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Danas se sprema Teleci gulash sa palentom, nakon toga palachinke ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#8381 |
Moderator
|
Slavi se ročkas koko to i dolikuje pravom Žderonji. Jedna ekipa dolazi danas i na meniu će imat suhu šunkicu, špek, domaće kobase i sir, kiseli krastavci, paprika i feferoni, kukuruzni kruh i dr. sitne pizdarije. Plus desert pita od sira i parfe torta. Druga ekipa koja dolazi sutra ima odojka s krumpačem i kristalkom salatom, goveđu juhu sa kuhanom govedinom i hrenom, ostatak kolača i po naruđbi jedna mješana pizza. @Vučko Ja vu kočaku ne držim takve siromake. Od 15.10 do danas za slobodu su pala 2 komada od 160 kg i jedan odojak. Sad je ostal samo jedan od 160 kg i 3 malo veča odojka. Nek se nađe.
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 27.01.2007. u 13:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8382 | |
Moderator
|
Citiraj:
Jer to nam je zaliha za cijelu godinu, jer ono kupovno sucka na veliko. Osim kobasica, predobar mi je i biftek onaj, samo kaj to tak brzo nestane kod nas da to nije za vjerovat... Ove godine kobasice su ispale vrhunske, s obzirom da je stari dimio i sušio sve doma... ![]() EDIT: Jelc je nekaj natuknuo da se može počet radit lista za Žderonje? Ćemo da počnemo ![]()
![]() |
![]() |
#8384 | |||
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
Danas lopatica pu-ajceka i krumpač, kristalka.
![]() |
![]() |
#8385 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Dobra, dobra... Danas je na meniju najvjerojatnije dostava. Stari šljaka u podrumu, stara je lijena za nekaj napravit, tako da mi ne ginu čevapi ili pizza iz Rubikona ![]() A teško mi je... ![]()
![]() |
![]() |
#8386 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Kad smo kod pilića, pripreme za današnji ručak. Priča se da je piletina u pivi nešto genijalno... Ali moram priznat da me piletina NA pivi zaintrigirala O_o [img=http://img302.imageshack.us/img302/2894/dsc00261gk5.th.jpg] |
![]() |
![]() |
![]() |
#8388 |
Moderator
|
![]() |
#8391 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8392 |
Super Moderators
|
Ajd da vidimo tko je za Žderonje u petak ![]() Za dvojicu znam: Tor Jeltz
![]() |
#8395 |
PizzoZder
|
Žderonje, petak 2. veljače, leta gospodnjeg 2007. Tor Jeltz Vuco ZED nino5 nino5 yunior
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#8397 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nakon tulumarenja nema ničeg boljeg nego da si napravim zakusku, očistim šminku s face i zapnem na tragikomediji aka PCE temi "Oprostite se svi sad od mene jer ja odlazim sa ovog elitističkog fujnjubfuj foruma". http://img412.imageshack.us/my.php?image=img2423ad3.jpg http://img443.imageshack.us/my.php?image=img2422bs0.jpg Food. Nice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8398 |
mrzi zimu
|
@ Vuco - ne fairy...ja ![]() @ jelc - super su ti njoki s dinstanim kiselim zeljem...zelje malo isperes pod vodom da ubijes onu jaku kiselinu...i onda bacis na ulje i dinstas dok skroz ne povene...a njoke skuhas i onda pomiješaš sa zeljem... inače, ja prvo ipečem krmiće na naglo i onda na toj masnoći dinstam zelje ![]() što se žderonja tiče...ajd, kao što sam obećala toru dolazimo beren i ja...(on to još ne zna btw : p)
![]() |
#8400 |
PizzoZder
|
Danas u 15,00 sprema se rostilj, vani je lijepo suncano vrijeme bez vjetra, znaci teren je idealan za "igru" ![]() Na meniju klasika, cevapi, kotleti, carsko, kobasice istarske...: cheers2 . Nabacim kasnije koju sljikicu, ne : hello2 :
![]() |
![]() |
![]() |
|
|