|
![]() |
#8341 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
ovaj...ne da mi se citati zadnje postove, ce biti mozda kaj od zderonja u dogledno vrijeme? zadnja 2 okupljanja sam propustio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8342 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#8344 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ako bude 02.02. evo i ekipe iz Umaga ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#8345 |
Super Moderators
|
Danas će biti tulum. Imam dva para domaćih kobasa za pečenje/kuhanje. To u tavu a za prilog dinstano zelje sa suhim mesom. Restani samo ako mi se bude dalo... Ono kaj me najviše veseli je to da sam dobio kilu domaćih čvaraka (to žderonje koriste mjesto koštica i kokica dok čitaju knjigu pred spavanje) Joj, čvarci: nuts :
![]() |
#8346 | |
PizzoZder
|
Citiraj:
@Jelc, to sto ti mislis "par" kobasica meni izgleda malo, nekako mi bolje zvuci verzija kolicine na metre ![]() Danas, domaca juhica i leso meso iz juhe + povrce, mali odmor zeluca....
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8347 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
E je*iga-ima samo dva para, nema više: baad : Zado budem malo podebljao dinstano zelje sa špekom i suhim mesom ![]()
![]() |
![]() |
#8348 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Di ima za kupit dobrih čvaraka. Stara je delala, al je to nestalo u dva dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8349 |
Super Moderators
|
![]() |
#8350 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
kaj se tice cjene istina je....preskupo..... a i kvaliteta nije na nivou jer dobar cvarak nije isto so i zderonja(masan i debel! ![]() moraju bit dobro stisnuti u pripremi inace se nacvrcaju previse i nisu bas nesto..... sad idem klopat kelj sa komadom mesine....malo sam gladan nisam jeo 45min..:clap:
![]() |
#8351 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() |
#8353 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#8354 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Onolko kolko se ti mičeš ne podmaže se to baš nekaj naorčito. ja danas imao restani krumpač, leću i pohane bukovače. natrpao sam se ko njasvi i začudo nije mi falilo meso preveć al ni jedna šnicletina itekako fino pasala uz to , al sutra zu zato na redu krmići ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#8355 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Zadnje izmijenjeno od: Matesonik. 24.01.2007. u 08:53. Razlog: smaljic |
![]() |
![]() |
![]() |
#8356 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8357 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8358 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Malo ili ne malo nie bitno DAJ VAMO! : nuts
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#8360 |
Super Moderators
|
Luk režem, oči mi krvaveeeeeeeeee..... ![]() Narezan je i već se paca (svaku glavicu na pola i onda fine tanke šnite) u mješavini vegete, suncokretovog i maslinovog ulja, malo octa a prije sam stavio mr-vi-cu pivčuge da se vegeta otopi. Poslje tranu krumpač (fini lički roza) pa još pola sata da se sve fino prožme. Uz to orada. Pravi Žderonja ništa ne baca, za ostatak krumpač-šalate imam svoj stari napoj/Žderonjski recept: Uzme se taj ostatak krumpač-šalate, u to se drmne dva-tri tvrdo kuhana jajca narezana na tanke šnite, majoneza i sve se fino promješa. Super klopa. ![]() Može se dodati i safalada ili hrenovke narezane na šnite pa imate kompletni ručak...
![]() |
#8362 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Pravi muži delaju to kak bog zapoveda-uz puno suza, curenje nosa i tak jasno kunu tak da bi i kurva pocrvenila..... ![]()
![]() |
![]() |
#8363 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
e vič sad na ... gda si zagorec nekaj spije .. onda oče da to i v njemu ostane .. .. zato pravi zagorec primenjuje takvu tehniku da bi očuval sav tudum u sebi a ne da ga tjelo izbaci bilo kojim putem (suzama / znojem / etc.. ) ![]()
![]() |
#8364 |
driver
|
![]() |
#8365 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...jucer sam radila tijesto sa sunkom i sampinjonima i zelenu salatu... ...za danas sam izvadila iz škrinje filanu papriku... ![]() mozda cu jos k tome neke palacinke ili nesto slicno... ![]()
![]() |
#8366 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8368 |
driver
|
![]() |
#8369 |
PizzoZder
|
Jelc, ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|
|