|
![]() |
#2 |
kenova
Datum registracije: Sep 2003
|
ista ploca |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Zaključio je Borgy nedavno ![]() Borgy si siguran ?! ![]() Da ista je ploča.. Ovo pitanje si mogao pitati arrow na forumu gdje raspravljamo o Abitovim pločama, tj. mogao si čak nači i odgovor, što znači da je ovaj post nepotreban ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
SL ima SATA dongle kako kažu u info-gami. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ovo sam dobio iz Linksa na pitanje u čemu je razlika između S/Sl Razlika izmedju NF7-S i SL je u tome sto SL nema serillel adapter, odnosno nema mogucnost da se obicni ata100 disk spoji na SATA kontroloer. Eto problem riješen!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
kenova
|
dzizus hvala, korisna informacija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Hm, kak su ovi forumi dobra stvar ![]() Isto sam se i ja pitao prije tjedan dana kad sam razmisljao koju plocu uzeti i slomio se od muke trazeci po netu koja je razlika. Na kraju sam morao desifrirati neki stranicu na japanskom da bi skontao da je razlika izmedju s i sl samo u jednom retku u kojem pise serillel /uz tone smeca izmjedju slova/ .. I sad ovdje vidim taj post ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Naziv MBO ABIT, socket A, NF7-SL, nForce2 SPP+MCP-t, AGP 8x, serial ATA, 5.1 zvuk, DDR 400, LAN, USB 2.0, ATX 2 Cijena 1 928,42 kn (Amex, Diners, Krediti) Cijena 2 882,00 kn (ECMC, Visa, Maestro, virman, gotovina) Evo cijene u HG, trenutno mislim da je to the the ploča.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
kenova
|
koje su to ludosti 3k kuna ploca? ne kosta ni 1k |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Borgy krivo si ga shvatio. Napisao je kao pod 1 i pod 2. A ne 1 928 i 2 882 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Pitaš tipa i tip mi tvrdi to je SL... ![]() odgovorim mu :A zakaj piše na njoj NF7-S? tip:Greška proizvođača! ![]() ![]() Ja:E, vidite nije jer SL nema serijski adpter tak da se nemre normalni ATA-100/133 disk spojit na to!:clap: ![]() tip::confused: :confused: :confused: ( serijski adapter, disk što je to?)
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Administrator
|
http://www.abit.com.tw/common/window...NF7-S_pic6.jpg To vam je ta ploča. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
kenova
|
tor: stojim posramljen ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Headbangig Grunf!
|
Da pa izgled je isti osim one male sitnice sa seriell adapterom..
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
Ploca je zakon, posjeti ovu stranicu! testirali su plocu http://gamer.vip.hr/hardware/abit_nf7-s.php?id=38
![]() |
#17 | |
Administrator
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|