![]() |
Abit Nf7-s/sl
Koja je razlika između ABIT NF7-s i NF7-SL:confused:
|
ista ploca
|
Zaključio je Borgy nedavno :) hehehe
Borgy si siguran ?! :)))) Da ista je ploča.. Ovo pitanje si mogao pitati arrow na forumu gdje raspravljamo o Abitovim pločama, tj. mogao si čak nači i odgovor, što znači da je ovaj post nepotreban ! |
SL ima SATA dongle kako kažu u info-gami.
|
Ovo sam dobio iz Linksa na pitanje u čemu je razlika između S/Sl
Razlika izmedju NF7-S i SL je u tome sto SL nema serillel adapter, odnosno nema mogucnost da se obicni ata100 disk spoji na SATA kontroloer. Eto problem riješen! |
dzizus
hvala, korisna informacija :beer: |
Hm, kak su ovi forumi dobra stvar :)
Isto sam se i ja pitao prije tjedan dana kad sam razmisljao koju plocu uzeti i slomio se od muke trazeci po netu koja je razlika. Na kraju sam morao desifrirati neki stranicu na japanskom da bi skontao da je razlika izmedju s i sl samo u jednom retku u kojem pise serillel /uz tone smeca izmjedju slova/ .. I sad ovdje vidim taj post :rolleyes: |
Fala svima:beer:
|
Naziv MBO ABIT, socket A, NF7-SL, nForce2 SPP+MCP-t, AGP 8x, serial ATA, 5.1 zvuk, DDR 400, LAN, USB 2.0, ATX 2
Cijena 1 928,42 kn (Amex, Diners, Krediti) Cijena 2 882,00 kn (ECMC, Visa, Maestro, virman, gotovina) Evo cijene u HG, trenutno mislim da je to the the ploča.... |
koje su to ludosti 3k kuna ploca? ne kosta ni 1k
|
Borgy krivo si ga shvatio.
Napisao je kao pod 1 i pod 2. A ne 1 928 i 2 882 |
Citiraj:
Pitaš tipa i tip mi tvrdi to je SL... :rambo: odgovorim mu :A zakaj piše na njoj NF7-S? tip:Greška proizvođača!:rambo: :rambo: , a nije ti ni bitno to je isto Ja:E, vidite nije jer SL nema serijski adpter tak da se nemre normalni ATA-100/133 disk spojit na to!:clap: :D tip::confused: :confused: :confused: ( serijski adapter, disk što je to?) |
http://www.abit.com.tw/common/window...NF7-S_pic6.jpg
To vam je ta ploča. |
tor: stojim posramljen :o
|
Da pa izgled je isti osim one male sitnice sa seriell adapterom..
|
Ploca je zakon, posjeti ovu stranicu! testirali su plocu http://gamer.vip.hr/hardware/abit_nf7-s.php?id=38
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:32. |