|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
6800 - titranje slike
Bok, imam jedan problem, kod igranja mi zna slika početi titrati, ali ne kao da ima low refresh rate monitora, nego kao da će se zacrniti pa neće i tako traje sve dok se Alt+Tab ne prebacim u windowse. U win normalno a kad se ponovo vratim u igru sve radi. Nije clockana, kao ni komp (epox 8rda, 2500+barton mobile, 6800le), je li moguće da je samo slab kontakt negdje ili je grafička počela umirati? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Vsync? driveri? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
jel ti grafa otkljucana mozda i dali si ju klokao? kakvo ti je hladjenje na grafi? prilikom ukljucivanja Vsynca ili AA u igrama vjerojatno ce ti nestati ti artefakati...instaliraj jos neku igru pa vidi dali se javlja problem i u ostalim igrama ili samo u nekima...javi promjene ![]()
![]() |
#7 |
Premium
|
Kaze da nije clockao niti otkljucavao. Na 6800LE grafama su moguci artefakti i na defaultu. Zapravo veliki broj 6800LE grafa zna bacat artefakte. Osobno sam imao 3(tri!) 6800LE od kojih su sve tri bile neispravne. Bacale su artefakte, npr. u FEAR-u. Dok je bilo igara koje su savrseno radile. Misljenja sam da su te 6800LE teski skart. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Daj si provjeri hladjenje, da ti se kartica mozda ne pregrijava. Ovo me podsjeca na ATI-ev VPU recover, slika pocne ludit na slican nacin. I provjeri si dodatno napajanje za grafu (Molex), probaj spojiti neki drugi, npr. koji nije na istoj grani s diskom (ako je sad to slucaj).
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Nisu u pitanju artekakti, nego mi se čini da bi mi napanje moglo biti preslabo, probat cu ovo sa drugim molexom, a preko vikenda cu pogledati i koje je napajanje. (mislim da je neko ok napajanje) Ukljucio sam Vsync doduse i nije mi se vise pojavilo to da ekran blinka ali mi se par puta (kod promjene scene) malo zasteknuo (kao zastao) hvala jos javim sta je sa drugim molexom. pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
pa onda definitivno provjeri koje napajanje imas i napisi ovdje ostatak konfe,pogledaj si i kako stojis s temperaturama recimo u everestu..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|