![]() |
6800 - titranje slike
Bok,
imam jedan problem, kod igranja mi zna slika početi titrati, ali ne kao da ima low refresh rate monitora, nego kao da će se zacrniti pa neće i tako traje sve dok se Alt+Tab ne prebacim u windowse. U win normalno a kad se ponovo vratim u igru sve radi. Nije clockana, kao ni komp (epox 8rda, 2500+barton mobile, 6800le), je li moguće da je samo slab kontakt negdje ili je grafička počela umirati? hvala |
Vsync? driveri?
|
grafu sam stavio prije par dana u komp, driveri su zadnji, skinuti od nvidije, a vsync nisam ni uklj ni isklj, u biti samo sam je upiknuo i instalirao drivere.
|
Citiraj:
BTW desava li se to u svakoj igri? |
hvala, čim dođem doma s posla ću probati. Izgleda da moram instalirati i druge igre...trenutno samo u WoW-u.
:) javim promjene |
jel ti grafa otkljucana mozda i dali si ju klokao? kakvo ti je hladjenje na grafi? prilikom ukljucivanja Vsynca ili AA u igrama vjerojatno ce ti nestati ti artefakati...instaliraj jos neku igru pa vidi dali se javlja problem i u ostalim igrama ili samo u nekima...javi promjene :)
|
Kaze da nije clockao niti otkljucavao.
Na 6800LE grafama su moguci artefakti i na defaultu. Zapravo veliki broj 6800LE grafa zna bacat artefakte. Osobno sam imao 3(tri!) 6800LE od kojih su sve tri bile neispravne. Bacale su artefakte, npr. u FEAR-u. Dok je bilo igara koje su savrseno radile. Misljenja sam da su te 6800LE teski skart. |
Citiraj:
|
Nisu u pitanju artekakti, nego mi se čini da bi mi napanje moglo biti preslabo, probat cu ovo sa drugim molexom, a preko vikenda cu pogledati i koje je napajanje. (mislim da je neko ok napajanje)
Ukljucio sam Vsync doduse i nije mi se vise pojavilo to da ekran blinka ali mi se par puta (kod promjene scene) malo zasteknuo (kao zastao) hvala jos javim sta je sa drugim molexom. pozdrav |
pa onda definitivno provjeri koje napajanje imas i napisi ovdje ostatak konfe,pogledaj si i kako stojis s temperaturama recimo u everestu..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:07. |