|
![]() |
#1 |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
ANTENA za wireles
Imam wireles PCI karticu u kompu s kojom je dosla ova antena ![]() Posto mi je komp udaljen 3 kata od rutera prijem je dosta slab pa me zanima s cime bi je mogao zamijeniti, ne kuzim se u antene pa sam se izgubio u panel, yagi, grid i ne znam kave sve ne postoje, dakle kakvu antenu –svejedno unutarnju ili vanjsku- mogu kupiti u Zagrebu da je stavim umjesto orginalne
![]() |
#2 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Probaj s ovom malo jacom kucnom omnicom (http://www.diskont24.com/products/P0/35147/136) ili si napravi neku kantenu i mir.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
intrusion-security
Datum registracije: Oct 2006
|
pa umjesto kantene bolje riješenje je biquad ili probaj ovo sa svojom antenom napraviti.. bio je link već u jednom threadu..a ideja je genijalna i radi 100%..
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
jesu, iako nepotrebno... ovo je za lijepo vidjet ![]() bitno je da se reflektori stave pod dobrim kutem i na točnoj udaljenosti od antene... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
intrusion-security
|
Citiraj:
![]() Zapravo ploče od harda su puno bolji reflektori nego sama aluminijska folija jer su poput ogledala. Testirano je i bez ploča ali nije bilo toliko dobro... Malo kartona, alu folije, dvije ploče od starog harda i ona obična antenica i na kraju imate antenu koja ima 13db pojačanja..
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
ja cu ubrzo počet radit ovu antenu: http://www.wifihr.org/modules.php?na...showpage&pid=3 čini mi se ok,ne zahtijeva puno para......... ako je tko vec radio po ovome neka da par svojih komentara! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
citiram: ja cu ubrzo počet radit ovu antenu: http://www.wifihr.org/modules.php?na...showpage&pid=3 čini mi se ok,ne zahtijeva puno para......... ako je tko vec radio po ovome neka da par svojih komentara! Ja sam radio tu antenu te mogu reci da je dobra, no nakon par kisica itd. evo katastrofe. Antenu je potrebno zastiti od vlage. To mozes uciniti tako da ju stavis u vodovodnu cijev :-)). Antenu unutra ucrstis pomocu stapica za raznjice, rostilj :-)) i malo ljepila! Budi precizan u izradi i onda ce biti dobro...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|