|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
driver za x800 xl
Neko vrijeme sam imao ATI-jeve drivere i pokazali su mi se nestabilnima. Probao sam ih jos par i na svakom mi steka counter strike koji radi na GeForce MX440, dok mi npr NFS Carbon radi na high detaljima. Ak se neko igro s driverima molim preporuku. Iam Club3D X800XL |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Oct 2006
|
Kolko ju ja imam nisam stigao probat...samo da velim da imam 6.11 i novije igre rade glatko ali npr.painkiller baš i ne...zaleđivami se često...što se u drugim igrama ne događa!Si probao omega drivere? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Probao OMEGA. Kad instaliram omega drivere sve igre mi rade glatko al na 20FPS-a manje, a na ATIevim driverima imam 20 FPS-a više al mi u igri Counter Strike koja je jako jako malo zahtijevna šteka pri pucanju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Podesi malo igre, AA i te stvari, dx9 i dx7. Sa ATI Tool-om mozes za svaku igru napraviti poseban Profile. Ja koristim samo Omega i nikad nisam imao problema. Dok sam imao X800XL kombinacijom gore spomenutoga u CoD2 (zahtjevna) igrao sam na 100-125 fps
![]() |
![]() |
#10 |
192.168.0.1
Datum registracije: Oct 2005
|
Probaj tamo kod kantera stimat one graficke postavke izmedju openGL i direct3D , mozda procepi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|