![]() |
driver za x800 xl
Neko vrijeme sam imao ATI-jeve drivere i pokazali su mi se nestabilnima.
Probao sam ih jos par i na svakom mi steka counter strike koji radi na GeForce MX440, dok mi npr NFS Carbon radi na high detaljima. Ak se neko igro s driverima molim preporuku. Iam Club3D X800XL |
Kolko ju ja imam nisam stigao probat...samo da velim da imam 6.11 i novije igre rade glatko ali npr.painkiller baš i ne...zaleđivami se često...što se u drugim igrama ne događa!Si probao omega drivere?
|
Stavi Omega drivere, tip koji preradjuje Catalyste u Omega bira samo najstabilnije i provjerene verzije
|
Probao OMEGA. Kad instaliram omega drivere sve igre mi rade glatko al na 20FPS-a manje, a na ATIevim driverima imam 20 FPS-a više al mi u igri Counter Strike koja je jako jako malo zahtijevna šteka pri pucanju...
|
Nemoj Omegu,to je takvo smeče da je to strašno.Ja imam 6.12 otkad su izišli i nisam imao nijedan problem,sve igre idu normalno.
|
6.11 super rade
a ako ti zašteka u pucanju, ne mora bit do drajvera |
Citiraj:
|
Pa mogu bit rami..ili proc koji ne poteže dosta.....zavisi kakvu imaš konfiguraciju!
|
Citiraj:
Podesi malo igre, AA i te stvari, dx9 i dx7. Sa ATI Tool-om mozes za svaku igru napraviti poseban Profile. Ja koristim samo Omega i nikad nisam imao problema. Dok sam imao X800XL kombinacijom gore spomenutoga u CoD2 (zahtjevna) igrao sam na 100-125 fps |
Probaj tamo kod kantera stimat one graficke postavke izmedju openGL i direct3D , mozda procepi
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:07. |