|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
IMON inside
Jel postoji neka posebna procedura za pokretanje ovoga ili bi "samo" trebalo raditi? Bojim se da sam ga riješio, pošto dok sam gurao kućište na mjesto sam slučajno dlanom gurnuo u VFC (ili kako se već piše) display, čuo sam neki zvukić, display nije pukao, al pri dnu sada šeta tj. može ga se stisnuti i on će se pomaknuti lagano, al se vrati natrag. Jesam li ga riješio i treba na servis i kako to mogu provjeriti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Daj malo detalja... Šta šeta? Nisu valjda kristali? ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Nikako da skuzim o cem se radi, 3 put sam cito ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Mislim da je trebalo pisati Imon VFD (Imon Inside nema ekran)... a što se tiče displaya skini prednju masku pa pogledaj, ako display 'šeta' vjerojatno je pukao jedan od nosača... Inače display proradi tek kad mu staviš drivere
![]() |
#7 |
The Geek Wants Out
|
Imon nije samo daljinac, odnosno daljinac se dobije uz Imon receivere - Knob(vanjski USB), VFD (unutarnji sa VFD ekranom) i Inside(unutarnji za ugradnju u 3.5" slot koji se spaja na napajanje i može upaliti komp)... dolaze sa softwareom koji se može programirati za rad sa većinom programa i tako preko daljinca konrolirati komp. Postoje i OEM verzije koje se isporučuju proizvođačima pa npr Silverstone koristi OEM VFD u svojim kučištima a koliko sam ja vidio OEM Inside verziju koristi M-san u svojim HTPC računalima...
![]() |
#8 |
Premium
|
Nisam imao vremena od juče kad sam sredio to pa sam tek sada se vratio poslu. Nego sad kad sam detaljnije pogledao display izgleda da mu nije ništa. Prednje zatamnjeno staklo je svom srećom oko 1cm odvojeno od VFD displaya i IR receivera. Vjerovatno su mislili na ovake kao ja kad su ga radili. ![]() Al sad me pati zašto to čudo ne radi. Drivere za VFD nisam nigdje vidio, instalirao sam sa CD-a što se dalo instalirati, tj. iMON Manager i iMEDIAN (media centar). Možda sam pogrešno spojio žice, jer display nedaje znakove života. Inače manual za instalaciju je jako štur i crno bijel! Žica ide iz power na VFD i u manualu je tamna na tamnu. Kod mene su boje 1. crvena crna(G) i 2. bijela plava ... pošto sam vidio da je obićno bijela ground spojio sam bijelu na crnu. Nije radilo pa sam prespojio crnu na plavu i još uvijek neradi... EDIT: Poštelao, radi ko vurica! ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mikeyy. 18.12.2006. u 11:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
The Geek Wants Out
|
![]() |
#10 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Ma ništa posebno, prebacio sam VFD display na drugi interni USB konektor i skinuo noviji software on onoga koji sam dobio na CD-u. Nakon toga je proradilo. Sve druge kablove sam već bio dobro spojio tako da njih nisam niti dirao. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|