|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
ADSL spliteri
Molim vas za pomoć. Danas su mi spojili adsl ali problem je u tome što imam 6 telefona na toj liniji i monter mi je rekao da moram kupiti spliter za svaki telefon. Gdje ih mogu naći i koliko koštaju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
ma zakaj bi ih moral kupiti za svakog posebno. sve se to da riješiti preko jednog, samo treba malo improvizirati. spliter staviš na kraj razvodne kutije od tel. linije i razdijeliš liniju na dsl i sve telefone. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Razmišljao sam o tome ali mislim da neće biti izvedivo... Jednostavnije mi je kupiti splitere |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Sjećam se da je bilo već riječi o tome i da se splitteri nalaze teško i cijena im baš nije popularna. Razmisli o tome da povučeš posebnu liniju od njega do kompa (za ADSL).
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Razdvoji liniju sa spliterom na telefon i na adsl. Nakon toga na telefonski dio linije prikopcaj sve telefone kao sto su prije bili prikopcani na jedinu liniju? U cem je problem? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Mislio sam da neće biti izvedivo ali bolje i to nego kupovati spliter za svaki telefon. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Meni dsl radi bez ikakvog splitera. Makar ovi u T-Comu tvrde da je to nemoguće ( lik rekao da bi rado došao vidjeti kako je to spojeno ), meni fino sve radi i dobro. Ionako u 90% slučajeva govore krivu informacije : baad : |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Radi sve bez problema. Nakon ne znam koliko vremena odgovaram LOL.. sad tek vidio tvoj odgovor. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|