![]() |
ADSL spliteri
Molim vas za pomoć.
Danas su mi spojili adsl ali problem je u tome što imam 6 telefona na toj liniji i monter mi je rekao da moram kupiti spliter za svaki telefon. Gdje ih mogu naći i koliko koštaju? |
ma zakaj bi ih moral kupiti za svakog posebno. sve se to da riješiti preko jednog, samo treba malo improvizirati. spliter staviš na kraj razvodne kutije od tel. linije i razdijeliš liniju na dsl i sve telefone.
|
Razmišljao sam o tome ali mislim da neće biti izvedivo...
Jednostavnije mi je kupiti splitere |
Sjećam se da je bilo već riječi o tome i da se splitteri nalaze teško i cijena im baš nije popularna. Razmisli o tome da povučeš posebnu liniju od njega do kompa (za ADSL).
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Razdvoji liniju sa spliterom na telefon i na adsl. Nakon toga na telefonski dio linije prikopcaj sve telefone kao sto su prije bili prikopcani na jedinu liniju? U cem je problem? |
Mislio sam da neće biti izvedivo ali bolje i to nego kupovati spliter za svaki telefon.
|
Meni dsl radi bez ikakvog splitera. Makar ovi u T-Comu tvrde da je to nemoguće ( lik rekao da bi rado došao vidjeti kako je to spojeno ), meni fino sve radi i dobro.
Ionako u 90% slučajeva govore krivu informacije : baad : |
Citiraj:
|
Radi sve bez problema. Nakon ne znam koliko vremena odgovaram LOL.. sad tek vidio tvoj odgovor. :lol2:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:07. |