|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2006
|
nece se upalit
imam jedan komp koji je za sestru i onda izbrisala sistem 32 nekako , a kako nema opticki uredaj stavim ja svoj i sve dobro napravim al se komp sad nece upalit nikako a bez dvd roma se palia do onoog di pise insert windows cd for repair samo sam dvd spojia nista drugo nisam dira |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
sta niko nezna:mad: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Kako misliš "al se komp sad nece upalit nikako",kad stisneš dugme za paljenje baš ništa se ne dogodi ili upali a ne boota?Malo detaljnije opiši simptome i napiši koje su komponente u pitanju,ovako mi jedino pada na pamet da provjeriš jumpere na DVD-romu al to pod pretpostavkom da se komp upali "nekako". |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Dajte ljudi kad već pitate, potrudite se opisati hardware, software, što ste točno radili, zvukove, što piše i sl. informacije ako očekujete pomoć. Večina korisnika nije vidovita pa da zna šta imate ili što se kod vas dešava. Ako imaš kakav utility cd (Hiren's) probaj vratiti izbrisane fajlove/direktorije u windows - ima. Za u buduće (nakon što riješiš blem) napravi backup sistemske particije pa će popravak trajati xy min. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
evo vam onda sve upalia ja komp i pise da nedostaje sistem 32 da stavim cd u opticki uredaj , a kako nisam ima na njemu uzea sam iz svog kompa i spojia na taj , i kad sam to napravia sad se vise nece upalit samo na monitoru stoji pls check signal kabel. onda sam izvadia opticki uredaj iz tog kompa i vratia sve kako je bilo ali ne pomaze i dalje stoji ono pls check signal kabel ps. ako jos sta treba objasnit samo recite |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
..prvo i osnovno je da moras imati ukljucen kabl monitor-graficka ![]() ..dakle provjeri prvo kabel i javi sta se tad dogada ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
pa spojen mi je kabel nisam bas takav noob ali nista se ne dogada |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
..ma ok nisam to ni mislio jer dogada se da se kabl pomakne ako nije adekvatno zategnut vijcima ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|