|
![]() |
#1 |
Proud To Be Bakran
Datum registracije: Feb 2006
|
clocking toledo x2 4200+
bi se moj sistemic mogao sta clockat ? recimo da me zanima max super pi koji bi mogao dobit... pa ako neko zna kako bi ovo moglo radit a da necrkne ![]() mbo: dfi lanparty ut ultra D soc 939 cpu : amd x2 4200 + (zalman 9500 led) mem:cruical 2 x 1024 mb za sada sve na default.... slika vrijedi vise nego sve rijeci.. http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=144147 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
aka: N.W.S.K. b_buha
Datum registracije: Jan 2006
|
prvo probaj kliknuti dole desno na PAGE 2. tamo ces vidjeti 2 ili 3 teme koje se ticu tvog procesora ili iste jezgre. isto tako imas sticki o klokanju amd-ea. prvo si probaj sam skuziti neke stvari pa ako zapnes javi problem, netko ce ti vec objasniti.... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Nema straha od krepavanja ako ne dizes radni napon i ako zakljucas PCI i PCI-E taktove na 33/100 MHz. Imas www.dfi-street.com i nekoliko tutoriala tamo, koje sam i ja koristio kad sam prvi put isao clockat 939 sistem i sve sam skuzio bez problema ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|