|
![]() |
#1 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Igre za Sony PSP i o PSP-u
Danas malo gledam u gradu Sony PSP, zgodna stvarčica, prijenosni Play Station..znam, stara stvar, no nisam baš previše u PS-u pa me interesira kakve su igre..grafika i sl..znam, ima tonu review-a, al me interesira mišljenje ekipe koja ga posjeduje..jesu ok igre i kakve su mu još mogućnosti.. Eh, da..važna stvar..koliko bi došao polovni i koliko mu baterija traje?
![]() |
#2 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Probao košarku i vozačinu u dučanu - grafika je poprilično dobra, igrivost ovisi o igri. Problem je kaj su igre relativno skupe - tamo su bile 350 - 600 Kn, ovisno o naslovu. Oosbno mi se konzola jako sviđala, ali ja sam postariji konj koji više ne putuje javnim prijevozom, pa ovako nešto pada u vodu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Nitkov
Datum registracije: Jun 2004
|
jel se samo meni čini ili ovo malo krši pravila? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Funkcije i dužnosti članova PCE teama možeš pogledati na stranici O Nama PCE portala... Tamo pise kako je gospodin Tor Forum Admin. Između ostalog (administracijskog posla) Forum Admin nekada, a u ovom slučaju da, moderira forume. Kako se tvoj post nije slagao s pravilima foruma, gospodin Tor ti je izbrisao post. Nadalje, pravila foruma su poslana svakom korisniku čim se registrira na PCE forum i o tome da ih se nužno treba pridržavati, nije potrebno govoriti (normalnim ljudima). Zašto smeta? Zbog svega navedenog gore. Dobro nam došao na PCE forum! ![]() Eto, da i ja budem koristan nekada... ![]()
![]() |
#10 |
Community Manager
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja imam taj PSP i mogu vam reci gadget je SUPER ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Guest
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
I sniperu, na kojem si firmwareu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
ja sam igral tony hawk i GTA Libery city i grafa je OK. Prava stvar ako imaš viška nofca ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|