![]() |
Igre za Sony PSP i o PSP-u
Danas malo gledam u gradu Sony PSP, zgodna stvarčica, prijenosni Play Station..znam, stara stvar, no nisam baš previše u PS-u pa me interesira kakve su igre..grafika i sl..znam, ima tonu review-a, al me interesira mišljenje ekipe koja ga posjeduje..jesu ok igre i kakve su mu još mogućnosti..
Eh, da..važna stvar..koliko bi došao polovni i koliko mu baterija traje? |
Probao košarku i vozačinu u dučanu - grafika je poprilično dobra, igrivost ovisi o igri.
Problem je kaj su igre relativno skupe - tamo su bile 350 - 600 Kn, ovisno o naslovu. Oosbno mi se konzola jako sviđala, ali ja sam postariji konj koji više ne putuje javnim prijevozom, pa ovako nešto pada u vodu :D |
|
jel se samo meni čini ili ovo malo krši pravila?
|
@64VT - toplo preporučam BRISANJE posta prije banane.
Ukoliko imaš neopisivu želju za dijeljenjem znanja o backupiranju LEGALNO KUPLJENIH igara - podijeli sa kolegom preko PM |
64VT pročitaj pravila prije ovakvih upuštanja u raspravu.
|
Probao sam Colin McRae Rally, i Ape Escape. Ok je, grafika je dobra, i ono za gust je dobra stvar, ali nemam potrebu za tak necim. :)
|
Citiraj:
, mogo si mi ga bar skopirat, uostalom kaj to tebi smeta, i nemoj mi reć takva su pravila, zašto smeta?? |
Citiraj:
Između ostalog (administracijskog posla) Forum Admin nekada, a u ovom slučaju da, moderira forume. Kako se tvoj post nije slagao s pravilima foruma, gospodin Tor ti je izbrisao post. Nadalje, pravila foruma su poslana svakom korisniku čim se registrira na PCE forum i o tome da ih se nužno treba pridržavati, nije potrebno govoriti (normalnim ljudima). Zašto smeta? Zbog svega navedenog gore. Dobro nam došao na PCE forum! :beer: Eto, da i ja budem koristan nekada... :) |
Ja imam taj PSP i mogu vam reci gadget je SUPER :D Grafika je dobra, internet works fine, novi update napravljen da podrzava flash ma super stvar
|
Citiraj:
I sniperu, na kojem si firmwareu |
ja sam igral tony hawk i GTA Libery city i grafa je OK. Prava stvar ako imaš viška nofca :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:20. |