|
![]() |
#1 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Pomoć oko SuperTalent PC6400 overclock
Naime kupio bih dotičnu memoriju, http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=3616, matična bi bila DFI Infinity nF-M2 sa X2 3600+. Jel to dobra memorija(koji čipovi...) i kak bi to radilo na ovoj matičnoj....? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Jedna od ponajboljih memorija. Sa Super Talentom mislim da nikada nije bilo problema sa kompatibilnosti...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
ak imaš para kupuj bez razmišljanja, to jr vrhunska mema sa Micron D9gkx ćipovima, po meni najbolji ddr2 kod nas trenutno, mislim da sa OC-om nećeš imat problema (1000+Mhz, i to debelo), kao ni sa kompatibilnošču,
![]() |
#4 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ja ju baš naručio i platio prije sat vremena... Valjda će doć ubrzo (dok oni skuže moju uplatu, dok pošalju HPom i dok mi dođe...)
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
teta Mraz
|
![]() |
#6 |
od LemilicE
|
Ako zadovolji potrebe oću
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
imao sam je na 2 dana ali nisam izvodio nista s njom jer nije bila moja (posudena)...uglavnom samo sam odvrtio Super Pi na 1000Mhz 4-4-4-12 sa 2.3V... btw izgleda da taj supetalent vise nema D9GKX nego D9GMH, ali je jos uvijek ponajbolja mema na trzistu |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
aka Edo, aka Syncros
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
http://img171.imageshack.us/my.php?image=img0941hj2.jpg tak da se nezna koji je tocno cip...ali uglavnom ide jako dobro... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
od LemilicE
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
aka Edo, aka Syncros
|
Mislim jel bu to radilo na 800mhz sa nazivnim latencijama i dal ce se mozda dat klokat na 1066, normalno sa opustenijim latencijama. Jel su ti D9GMH chipovi losiji od D9GKX |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
evo testa memorije iz jednog naseg casopisa super talenta ali CL4, dok je ova iz adm-a CL5 http://www.autronic.hr/utisku/napis/pcchip_br138_4.htm
![]() |
#15 |
Premium
|
ovi sa srebrnim heatspreaderima bili su GKX... novi s plavim HS-ima su vrlo vjerojatno GMH GKX se trenutno smatra ponajboljim D9 cipom, a GMH vrlo, vrlo malo zaostaje...dakle oba cipa su jako dobra i bez problema prelaze debelo preko 1000Mhz (neki primjerci prijeđu i 1400Mhz ali sa bolesnim naponima i obavezno dobrim hladenjem...vecina ih dostigne 1200Mhz) @9800pro...savrseno rade s nazivnim latencijama...ja sam je onak isprve isprobao na 1000Mhz 4-4-4-12 sa 2.3V i radi savrseno...a vjerujem da sam je malo duze imao da bi je natjerao na 1Ghz sa bar 4-4-3-8...tak da mema je odlicna |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
aka Edo, aka Syncros
|
Ajd dobro, ak ce mi raditi na 1000mhz sa 4-4-4-12 ja very happy...ali joj ak mi frajer sutra veli da ih nema, bit ce sra... Gdje ih jos ima osim u Acquisitumu i Ve-mulju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.autronic.hr/cjenik/cjenik...242&PodID=9533
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
aka Edo, aka Syncros
|
Jel vidio netko novi broj Vidi-a. U ovom broju je drugi dio testa ddr2 memorije pa me zanima kak je to završilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Imam dotičnu memoriju, ali stariju verziju sa srebrnim HSovima i što reći, memorija je da ti poteknu suze kad gledaš što može. 1000 MHz na 4-4-4 uz malo povišeni napon dovoljno govori. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Premium
|
prodas? ![]() ![]() mema je zwer Citiraj:
![]() isto moze biti da je GMH jer je 1000Mhz na 5-5-5-15 za GMH macji kasalj ![]() ali oni PC8000 CL4 mogli bi biti GKX ...ali su preskupi...a GMH ne zaostaje puno tak da... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
od LemilicE
|
Onda jez zvao netko aquisitium? Moja uplata im je sjela, ali mi se nisu javili na moje pitanje mailom.
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
Prijateljski savjet: Ne vjeruj Autronicu ništa. Nazovi ih ponovo i neka ti izdiktiraju product code. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
|
![]() |
#28 |
Guest
|
Nije da ne treba vjerovati nijednoj tvrtki (Linksovci me dosada nisu nijednom zeznuli), ali Autronic je hrpa ******, masnog i mene su zavlačili mjesec dana sa Opteronima i pričama kako su na lageru i kako drži u ruci jedan primjerak. A mobilac kolegu izvrsno služi, čovjek se preporodio otkad sam mu složio nečujnu konfu. Ja sam super zadovoljan onom trgovinom, a nadam se da si i ti. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
aka Edo, aka Syncros
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
super mema
imam giga ds4 i e6400..mema je 2*512 st ddr2 800 mhz.cas5 ......one s plavim hladilima..radi mi na 1100 4 5 5 12 na 2.2 v..pa si vi mislite..najbolja mema za te pare...
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|