![]() |
Pomoć oko SuperTalent PC6400 overclock
Naime kupio bih dotičnu memoriju, http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=3616, matična bi bila DFI Infinity nF-M2 sa X2 3600+. Jel to dobra memorija(koji čipovi...) i kak bi to radilo na ovoj matičnoj....?
|
Jedna od ponajboljih memorija. Sa Super Talentom mislim da nikada nije bilo problema sa kompatibilnosti...
|
ak imaš para kupuj bez razmišljanja, to jr vrhunska mema sa Micron D9gkx ćipovima, po meni najbolji ddr2 kod nas trenutno, mislim da sa OC-om nećeš imat problema (1000+Mhz, i to debelo), kao ni sa kompatibilnošču,
|
Ja ju baš naručio i platio prije sat vremena...
Valjda će doć ubrzo (dok oni skuže moju uplatu, dok pošalju HPom i dok mi dođe...) |
Citiraj:
|
Ako zadovolji potrebe oću
|
imao sam je na 2 dana ali nisam izvodio nista s njom jer nije bila moja (posudena)...uglavnom samo sam odvrtio Super Pi na 1000Mhz 4-4-4-12 sa 2.3V...
btw izgleda da taj supetalent vise nema D9GKX nego D9GMH, ali je jos uvijek ponajbolja mema na trzistu |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://img171.imageshack.us/my.php?image=img0941hj2.jpg tak da se nezna koji je tocno cip...ali uglavnom ide jako dobro... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja uplatio, pa ćemo vidjet... |
Mislim jel bu to radilo na 800mhz sa nazivnim latencijama i dal ce se mozda dat klokat na 1066, normalno sa opustenijim latencijama. Jel su ti D9GMH chipovi losiji od D9GKX
|
evo testa memorije iz jednog naseg casopisa super talenta ali CL4, dok je ova iz adm-a CL5
http://www.autronic.hr/utisku/napis/pcchip_br138_4.htm |
ovi sa srebrnim heatspreaderima bili su GKX...
novi s plavim HS-ima su vrlo vjerojatno GMH GKX se trenutno smatra ponajboljim D9 cipom, a GMH vrlo, vrlo malo zaostaje...dakle oba cipa su jako dobra i bez problema prelaze debelo preko 1000Mhz (neki primjerci prijeđu i 1400Mhz ali sa bolesnim naponima i obavezno dobrim hladenjem...vecina ih dostigne 1200Mhz) @9800pro...savrseno rade s nazivnim latencijama...ja sam je onak isprve isprobao na 1000Mhz 4-4-4-12 sa 2.3V i radi savrseno...a vjerujem da sam je malo duze imao da bi je natjerao na 1Ghz sa bar 4-4-3-8...tak da mema je odlicna |
Ajd dobro, ak ce mi raditi na 1000mhz sa 4-4-4-12 ja very happy...ali joj ak mi frajer sutra veli da ih nema, bit ce sra... Gdje ih jos ima osim u Acquisitumu i Ve-mulju?
|
Citiraj:
http://www.autronic.hr/cjenik/cjenik...242&PodID=9533 |
sumnjam. svi novi su sa plavim HS-ima...ovi stariji su bili sa srebrnima
|
jedan poziv nista ne kosta. kad skupim love vjerovatno po tu idem.
to bi trebalo to biti supertalent cl4 1gb |
Citiraj:
|
Jel vidio netko novi broj Vidi-a. U ovom broju je drugi dio testa ddr2 memorije pa me zanima kak je to završilo.
|
Imam dotičnu memoriju, ali stariju verziju sa srebrnim HSovima i što reći, memorija je da ti poteknu suze kad gledaš što može. 1000 MHz na 4-4-4 uz malo povišeni napon dovoljno govori. ;)
|
prodas? ;) :)
mema je zwer Citiraj:
isto moze biti da je GMH jer je 1000Mhz na 5-5-5-15 za GMH macji kasalj ;) ali oni PC8000 CL4 mogli bi biti GKX ...ali su preskupi...a GMH ne zaostaje puno tak da... ;) |
Onda jez zvao netko aquisitium?
Moja uplata im je sjela, ali mi se nisu javili na moje pitanje mailom. |
Zvao autronic i imaju Supertalent 1gb CL4 sa sivim HS-ovima
|
Prijateljski savjet: Ne vjeruj Autronicu ništa.
Nazovi ih ponovo i neka ti izdiktiraju product code. |
Citiraj:
Netreba vjerovati nijednoj tvrtki: wtf : Najbolje tamo otici i vidjeti na licu mjesta; to pali za sve tvrtke OT: kako mobilac sluzi?? |
Nije da ne treba vjerovati nijednoj tvrtki (Linksovci me dosada nisu nijednom zeznuli), ali Autronic je hrpa ******, masnog i mene su zavlačili mjesec dana sa Opteronima i pričama kako su na lageru i kako drži u ruci jedan primjerak.
A mobilac kolegu izvrsno služi, čovjek se preporodio otkad sam mu složio nečujnu konfu. Ja sam super zadovoljan onom trgovinom, a nadam se da si i ti. :) |
Citiraj:
|
super mema
imam giga ds4 i e6400..mema je 2*512 st ddr2 800 mhz.cas5 ......one s plavim hladilima..radi mi na 1100 4 5 5 12 na 2.2 v..pa si vi mislite..najbolja mema za te pare...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:16. |