|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Nemrem normalno startat komp
ovako problem je sljedeci: dok palim komp i dode mi do onoga kada loda windowse XP izloda ih i nakon toga samo crna slika.to me za***avalo pa sam rein win da bi shvatio da nije do win nego do neceg drugog.uglavnom da bi se normalno startao moram iskopcat sve USB uredaje inace ostaje na toj crnoj slici. zna li tko kako to rijesit i dali je itko imao slican problem?: bonker2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Iskopcavaj jedan po jedan USB uredjaj pa ces vidjeti koji te zeza.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
A može biti da i matična ima mušica. Mada svakako prije provjeriti da nije u softverskom dijelu (Windowsi ili driveri).
![]() |
#4 |
Registered User
|
probao..nije do ni jednog.. windowse sam instalirao druge i nije do windowsa, jedino driveri mozda...neznam probat cu inace maticna je neka asrcokova socket A |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Registered User
|
Citiraj:
samo je to u pitanju paljenje kasnije kad ustekam normalno sve. a kaj mislis pod tim da ispraznim bateriju na maticnoj? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
a da nije možda do memorije? jer dolazi mi dosta ljudi sa takvim i sličnim problemima...misleći da nešto znam po tom pitanju..a jadan...tek učim.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Napravi clear cmos ili izvadiš bateriju. vratit će početne postavke u biosu. Ako se nešto zmrdalo u biosu posložit će |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|