![]() |
Nemrem normalno startat komp
ovako problem je sljedeci: dok palim komp i dode mi do onoga kada loda windowse XP izloda ih i nakon toga samo crna slika.to me za***avalo pa sam rein win da bi shvatio da nije do win nego do neceg drugog.uglavnom da bi se normalno startao moram iskopcat sve USB uredaje inace ostaje na toj crnoj slici. zna li tko kako to rijesit i dali je itko imao slican problem?: bonker2
|
Iskopcavaj jedan po jedan USB uredjaj pa ces vidjeti koji te zeza.
|
A može biti da i matična ima mušica. Mada svakako prije provjeriti da nije u softverskom dijelu (Windowsi ili driveri).
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Pogledaj malo u biosu za USB opcije, možda su postavljeni na USB 1.1, zapravo isprazni bateriju na matičnoj.
|
Citiraj:
samo je to u pitanju paljenje kasnije kad ustekam normalno sve. a kaj mislis pod tim da ispraznim bateriju na maticnoj? |
a da nije možda do memorije? jer dolazi mi dosta ljudi sa takvim i sličnim problemima...misleći da nešto znam po tom pitanju..a jadan...tek učim..:smoke: ..i u većini slučajeva je bila memorija kriva..
|
Napravi clear cmos ili izvadiš bateriju. vratit će početne postavke u biosu. Ako se nešto zmrdalo u biosu posložit će
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:29. |