|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
Igre se smrzavaju
Igrice mi se smrzavaju. Apsolutno sve! A sve su prije radile! Probala sam opet instalirati drivere za grafičku i directx, ali ništa. Naposlijetku sam ga odnijela u servis a tamo su mi nekaj smuljali kao da je kod njih sve u redu i da igrice rade bez problema. A ne rade!!! Šta da radim? :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Odnesi na drugi servis |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
Ma ignoriraju me totalno. Kažu da je kod njih sve radilo i da sam ja vjerojatno nešto s***ala. A stvarno nisam... Kad su mi ga vratili prvo što sam napravila nakon uključivanja komp jest da sam ušla u igricu i ona se, naravno, smrznula. I ne žele ga primiti...: hitthewa |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Stavi instalacijski cd od win i započni instalaciju. Kad dođe do onog gdje ti kaže da na računalu već postoji jedna instalacija win i pita te želiš li instalirati nove ili popraviti staru instalaciju, odaberi ovo drugo. No, prije toga provjeri temperature i odvrti memtest. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
To je tako kada vide zensku sa racunalom. Odurno ponasanje. Nego...nema ti druge nego zaista odnijeti racunalo u servis, njihova je duznost da to srede. Povedi i stariju osobu sa sobom, tatu ili nekoga, koja ce i podignuti ton ako treba. Nemoj da te zavlace, ako je racunalo pod garancijom oni to _moraju_ popraviti. Mi mozemo samo nagadjati sto je u pitanju ovako.
![]() |
#7 | |
Registered User
|
Citiraj:
CPU temp-33 , a sistema 37. Kak se testira memorija? U system info mi piše da mi je s memorijom sve ok. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Universal TooL
Datum registracije: Sep 2005
|
Atha ti je dobro rekao otiđi nazad i cenzura im sve po spisku(nažalost to kod nas samo tako funkcionira). Njihova je dužnost da ti to srede. Mi možemo samo nagađati, jer za zamrzavanje postoje brojni razlozi, a prvo bi bilo dobro krenuti od grafičke kartice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Jesi li ugradila neku novu komponentu? Jesi provjerila sa kakvim boljim antivirusnim programom da li imaš kakav virus? U krajnjem slučaju formatiraj particiju gdje su windowsi i instaliraj nove! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Registered User
|
Citiraj:
Pojachaj memoriju, igra ti se zamrzava jer nema dovoljne memorije da je grafichka progura! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Mislim da ovo ide u probleme |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Kako cu umrijeti na athin odgovor kada cura / zena kaze da ima onak jedno 30god ![]() ![]() Uglavnom ako neces nositi u servis onda pozovi nekoga tko radi sa racunalima da ti bar dijagnosticira u cemu bi mogao biti problem. Ovako na divlje moguce da je prdno keks rama da su win u banani da hard umire i taq ima gro toga sta na ovako nevidjeno mogu reci.
![]() |
#16 | |||
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Budući da je ista tema već bila otvorena, spojio sam postove i obrisao jednu temu.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|