![]() |
Igre se smrzavaju
Igrice mi se smrzavaju. Apsolutno sve! A sve su prije radile! Probala sam opet instalirati drivere za grafičku i directx, ali ništa. Naposlijetku sam ga odnijela u servis a tamo su mi nekaj smuljali kao da je kod njih sve u redu i da igrice rade bez problema. A ne rade!!! Šta da radim? :confused:
|
Odnesi na drugi servis
|
Citiraj:
..pa valjda ga je odnijela u servis gdje je kupila racunalo : wtf : ..odi ti lipo ponovo ako ti je pod garancijom i pokazi im na licu mjesta da komp nije u redu,tako da se uvjere,to ti je jedina opcija da ne izgubis garanciju ;) |
Citiraj:
|
Stavi instalacijski cd od win i započni instalaciju. Kad dođe do onog gdje ti kaže da na računalu već postoji jedna instalacija win i pita te želiš li instalirati nove ili popraviti staru instalaciju, odaberi ovo drugo.
No, prije toga provjeri temperature i odvrti memtest. |
To je tako kada vide zensku sa racunalom. Odurno ponasanje.
Nego...nema ti druge nego zaista odnijeti racunalo u servis, njihova je duznost da to srede. Povedi i stariju osobu sa sobom, tatu ili nekoga, koja ce i podignuti ton ako treba. Nemoj da te zavlace, ako je racunalo pod garancijom oni to _moraju_ popraviti. Mi mozemo samo nagadjati sto je u pitanju ovako. |
Citiraj:
CPU temp-33 , a sistema 37. Kak se testira memorija? U system info mi piše da mi je s memorijom sve ok. |
Atha ti je dobro rekao otiđi nazad i cenzura im sve po spisku(nažalost to kod nas samo tako funkcionira).
Njihova je dužnost da ti to srede. Mi možemo samo nagađati, jer za zamrzavanje postoje brojni razlozi, a prvo bi bilo dobro krenuti od grafičke kartice. |
Da nisi u Londonu isao bih ja s tobom :D
|
Jesi li ugradila neku novu komponentu?
Jesi provjerila sa kakvim boljim antivirusnim programom da li imaš kakav virus? U krajnjem slučaju formatiraj particiju gdje su windowsi i instaliraj nove! |
Citiraj:
Pojachaj memoriju, igra ti se zamrzava jer nema dovoljne memorije da je grafichka progura! |
Citiraj:
|
Citiraj:
I daj malo upristoji sig. Ne moramo se svi diviti tvom umjetničkom djelu na pola stranice. Pola od ove veličine bi bilo OK. |
Mislim da ovo ide u probleme
|
Kako cu umrijeti na athin odgovor kada cura / zena kaze da ima onak jedno 30god :D i da joj je tata u podmakloj dobi da bi isao tuci zle servisere :D
Uglavnom ako neces nositi u servis onda pozovi nekoga tko radi sa racunalima da ti bar dijagnosticira u cemu bi mogao biti problem. Ovako na divlje moguce da je prdno keks rama da su win u banani da hard umire i taq ima gro toga sta na ovako nevidjeno mogu reci. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Budući da je ista tema već bila otvorena, spojio sam postove i obrisao jednu temu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:27. |