|
![]() |
#571 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
hamachi...kak to radi ljudi pliz hlp. napravim svoju mrezu, prijatelj se spoji i sta dalje -htio bih igrati carbon, ajd nek netko to objasni malo detaljnije molim vas..thx svima koji imaju vremena za mene : goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#572 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() Staza baš bila pod padom, e da mi sad radi NFSU instaliro bi ga al mi je drugi cd zgreban... ![]() Malo ti schiftovi nisu dobri, mogo bi ti to i bolje ![]() Zadnje izmijenjeno od: Matth€w. 17.11.2006. u 11:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
evo kupio corvetu i sad ima barem nekog smisla... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
: roller : Znam,konzolitis..a šta ću,addicted sam od 89te..: roller : : roller : kad sam dobio prvi NES..to ću ja ovih dana upiknuti za Xbox..lijepo na LCD uštekati i doviđenja..nema izbacivanja,nema štekanja..sve sjaji i ovako i onako..: lol2 : ..čak mislim da to ne mora biti tako loša igra,ne znam..za PC standarde je..ali za konzole je ono..prosjek..Midnight club3 je tu negdje sa tim Carbonom..samo šta ja šaram sa Jettom po Atlanti fino..: roller : |
![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#581 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#582 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Na onoj stazi za drag di krećeš u gradu pa izlaziš na nekakvu brzu cestu sa puno traka, mislim da se u utrku ulazi na aerodromu, a ima i obrnuta verzija. Nije baš neko objašnjenje, al davno to bješe. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
sto da napisem ?!
|
evo ja sam se malo igrao s Fordom GT i uspio sam ga natjerat na 418 to je max što može ići, nažalost s 418 nemam SS ali s 410 imam ![]() http://img296.imageshack.us/img296/6832/idesxw5.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
... Prošvrljajte malo netom, ima sejvanih gejmova s ccxicom otkljucanom. inace, igru mi je dosadno prolazit pa sam skinuo 100% saved game, trainer, a sad sam nasao tu s ccxicom. http://www.nfszone.com/NFS_Carbon/Downloads/Savegame/ ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: baterija. 18.11.2006. u 19:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
Guest
|
Zadnje izmijenjeno od: trpi. 18.11.2006. u 19:37. |
![]() |
![]() |
#588 |
Guest
|
čuj mogo bih i jaa više al ima ove neke granice na cesti kad ti samo zbroji drift, ne mislim na ono kad ne driftaš par sekundi pa ti zbroi neg ako i dalje driftaš on ti zbroji.... da nema toga prešo bi ja cijelu stazu driftajući: cheers2 tak da ne vjerujem baš u ta 1.3, mislim moguće al ono... na kojoj stazi to... i kak možeš znat da nie photoshop.... |
![]() |
![]() |
#593 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
darkix iz cw-a (moj suigrač ![]() ![]() evo i ss http://img463.imageshack.us/my.php?i...ljaaaaavo0.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#594 | |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Pomocu trainera kad se okaci 'Drift king' ??? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#597 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
i nije photoshop nevjerni toma : lol2 :
![]() |
![]() |
#598 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
kaj vam je tu čudno, nabavio je igricu isti dan kad je izašla i u jednom danu je prešao kad je freek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Pozdrav svima! Citao sam vase postove (star/nove) te isto mislim da igra bas i nije najbolje napravljena, ima nekih novih mogucnosti, ali i puno toga dobrog su izbacili, al dobro nema veze kad sam slab na to "nabrijavanje" auta (sta cu kad nemam pravi). Imam pitanje u vezi igre?! Na samom pocetku sam mogao koristiti autosculpt, ali kasnije kad sam promjenio aktivnog crew-a(onaj prvi lik kojeg dobijemo) vise nisam mogao koristiti autosculpt, mogao sam staviti te stvari na auto ali ih nisam mogao mjenjati. Nesto mi se pojavilo ono kao "tip" u vezi da je taj crew "fixer" te da samo ako imam njega, mogu koristiti autosculpt, al sam prebrzo stisnuo enter pa nisam sve procitao. Isto sam ga probao vratiti nazad kao aktivnog ali i dalje ne funkcionira, a jesam razduzio/zakomplicirao, ha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|