|
![]() |
#1 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
fedora core 6 problem
Imam jedan problem ovako kada hocu instalirati odaberem graphic sucelje i na iducem koraku stoji oko 15-20 min ( tek onda pocne dvd reagirat ) i na iducem ekranu mi je sav tekst zbrkan na čerilici , pa je moje pitanjce dali je to normalno i treba jos cekati ili da odustanem od svega
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Hmm.....nemam core6, ali sve fedore koje sam do sada imao nisu se ponašale tako.... Detaljnije bi mogao znati netko tko ima baš core 6! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Nije normalno. Nema nikakvog čekanja.
![]() |
#5 |
Degustator
Datum registracije: Nov 2005
|
Vjerojatno ostecen DVD.Ako imas iso zaprzi ga ponovo.Inace instalacija traje oko 30-40 min. Imam ti ja FC 6_64 pa ako hoces dovuci se do centra.Javi na PM
![]() |
#6 |
Hurr durr
|
Ovako zaprzio sam 3x i na + - i rw isto , zadnji nema nigdje onih valova da se vidi da ima dvd gresku ,mozda je i slika ostecena , probo sam i na text verziju pa neće , ma budem sada skinio FC 6_64 pa kaj bude da bude. da ne radim novi post. ovako na md5 provjeri je pao treba biti 6722f95b97e5118fa26bafa5b9f622cc7d49530c je 89d337f5543474532027950b44ecbdd5 wee skidati ponovo NNJ s kojim downloaderom si ti skido jer ovi kazu da neki krepaju na 2GB
Zadnje izmijenjeno od: Vejita. 17.11.2006. u 10:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
s torrentom pod obavezno! on automatski radi MD5 check na svakom segmentu, download je brži nego s http-a (ali ne i od ftp-a), a nikome ne opterećuješ servere. obavezno torrent pobogu. za ovakve stvari je stvoren.
![]() |
#8 |
Hurr durr
|
evo skida se Zod-dvd-i386 sporo da boli glava 65-85 kb samo, ako stavim unlimited upload onda padne na 10 , sada je up. 10 , jos samo 14 h za skinuti , ako itko zna kako da malo ubrzam recite. Jedno pitanje dali se sada isplati nabavljati WOW ili je vec staro za nabaviti
![]() |
#9 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
forwardaj si port 6881 na routeru (ako imash router) do svojeg kompa (NAT ili virtual server ili port forwarding opcija, ovisno o routeru). ... i obavezno skidaj torrent koji je naznačen u fedorinoj downloads sekciji. ... i podesi si postavke mreže u svojem torent klijentu (ako staviš krive podatke o upload/download brzinama, ili kažeš da smije otvarati previše konekcija, download će biti jako spor). nače, fedorini službeni torrenti obično idu brzinama do 250KBps, tak da fakat nemam pojma zakaj imaš 25 puta nižu brzinu (osim ako ti je veza spora)
![]() |
#10 |
Hurr durr
|
Sredio sam i radi na max , fala horza
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Degustator
|
Sorry kaj kasnim. FTP ako mogu.Nakon toga ISO zaprzim sa K3b. Do sad nisam imao problema.Kaj se mucis, dobijes od mene ispravan DVD.
![]() |
#13 |
Hurr durr
|
upload / download rate previse sam stavio i ubio si vezu da je znala pasti i do 3/kb, a i veza mi je malo spora za koji dan ce biti 3/mb do tada moram patiti s 1/mb Dali itko ima linkove za drivere siemens a-100i ili kasda kd318mui za linux ima nekaj na t-com stranici ali mislim da je to za win ( nigdje se ne spominje linux ), a kasda driveri nemaju setup nego samo ini i system podatke
Zadnje izmijenjeno od: Vejita. 17.11.2006. u 16:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Hurr durr
|
Ma imam flat pa mi nije bad imam vremena a i downa mi se i ubuntu 6.06, a kako i gdje to prebaciti u router mod imam ta dva modema pa ako more reci
Zadnje izmijenjeno od: Vejita. 17.11.2006. u 21:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Hurr durr
|
Ovako skinio s torrentom zapalio i isti drek evo jedan ss kvaliteta je losa jes sam sliko s mobitelom ![]() koji vrag se događa zakaj imam ta sranja s instalacijom , za popiz**t , da nije do komponenti, dali ce x86_64 raditi meni jer imam prokleti celeron jos 1 h i Ubuntu je skinut pa cu vidjeti , redhat 9 mi je radio normalno
Zadnje izmijenjeno od: Vejita. 18.11.2006. u 08:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Degustator
|
![]() |
#20 |
Re-Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
Mislim da nije do CD/DVD-a ... Vjerojatno je do masine! Recimo meni se niti jedna Distra nece instalirat ako je komp OCan (sa 1500 na 1730 MHz) . Kada je sve stock sve radi normalno! I ja sam skinuo FC 6 sa Torrenta i sve je proslo, kako sam vec rekao, normalno... Ali svakako bi trebao provrtiti memtest da vidis jel ima errora! |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Hurr durr
|
proso je test , uređaj mi je dvd przilica dosta je nova i jedina od uređaja , ono stvarno neznam kaj vise napraviti da radi ubunu sam skinio sada ga budem zapalio pa cu viditi dali ce i ono lagano zjj me ili ne
Zadnje izmijenjeno od: Vejita. 18.11.2006. u 19:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Hurr durr
|
Problem je u dvd przilici ( fedora i dalje ne radi ) u ubuntu sam zapeo gdje kaze da mi fali disk kod odabira particije , imam ih 3 ( ext2-swap-ext2 ) probo sam sve 3 i stalno govori da fali disk ( moram se malo zjj s njim i bum skuzio kako kaj treba Evo ubuntu mi napokon radi ali ne smijem imati dvd uređaje tako da mi je malo banana
Zadnje izmijenjeno od: Vejita. 21.11.2006. u 16:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Hurr durr
|
Evo ovako malo sam trazio ovo za dvd problem i kazeju da je problem u kernel-u skinio sam zadnju ver. i neznam kako da je instaliram , dali treba s onim alien programom jer datoteka je u bz2 formatu ( jer ako treba mogu se jj jer taj alien imam na kompu i kada ga hocu instal trazi me da ubacim dvd ), sad ovako dali to trebam odpakirati ili samo instalirati i kako jer nema koji je format datoteke , htio sam instal i ono da mogu pisati po ntfs disku pa nemrem ga instal isto .
![]() |
#25 |
Hurr durr
|
Prvo sorry svima kaj dizem temu opet ali sam rijesio problem i problem je bio u prokletim biosima imo sam 6.10 a trebalo je 6.20 , fedora nema vise zbrkani text i instalira se normalno , ubuntu radi normalno i s cd/dvd uređajem |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|