|
![]() |
#1 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
ATI HotKey Poller
Kad se komp upali odnosno pokrene ATT pojavi mi se ovo sa druge slike "Ati HotKey Poller" e nemam pojma što je to i treba li mi i što napraviti s time. ![]() Grafa je GeCube X1900GT p.s. nazim threada vise nema smisla jer sa taj problem sa driverom riješio a ostalo mi je samo ovo pitanje. Zadnje izmijenjeno od: Foxman. 15.11.2006. u 13:47. Razlog: promjena imena (prije:nedostaje neki driver....) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ovo kaj ti je falilo je WDM driver za VIVO. Ubuduće skini drivere i WDM. Kaj se tiče Ati HotKey Pollera to ovisi koju verziju ATT-a imaš. Ako imaš predzadnju (940) onda ako hoćeš clockati isključiš Ati HotKey Poller. U zadnjoj verziji ima više načina overclocka, u nekima ne moraš isključiti. I još jedna važna stvar-koja ti je revizija grafe? Na prvoj reviziji radi normalno mjenjanje napona, na rev 2 je druga priča.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
localhost
|
Da skonto sam ovo za VIVO9, to sam riješio ![]() Imam ovu zadnju verziju 955. Zapravo ne bih radio nikakav overclock (za sad) pa jel onda bolje da taj hotkey poller bolje ostavim on? za što on služi? I kako saznati koja je revizija grafe jer nemam pojma kako cu to skontati |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ako ne clockaš-ostavi ga uključenog, mislim da se u zadnoj reviziji ATT-a može clockati i bez da se isključuje.
![]() |
![]() |
#5 |
localhost
|
http://pclab.pl/zdjecia/artykuly/sto...gt/karta-2.jpg gore na linku je slika moje pa ako netko zna koja je revizija bio bih zahvalan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderators
|
Liči na prvu reviziju ![]() Osim toga, ako u ATT-u možeš mjenjati napon GPU i memoriji onda nije 1.2.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|