![]() |
ATI HotKey Poller
1 privitaka
Kad se komp upali odnosno pokrene ATT pojavi mi se ovo sa druge slike "Ati HotKey Poller" e nemam pojma što je to i treba li mi i što napraviti s time. :(
Grafa je GeCube X1900GT p.s. nazim threada vise nema smisla jer sa taj problem sa driverom riješio a ostalo mi je samo ovo pitanje. |
Ovo kaj ti je falilo je WDM driver za VIVO.
Ubuduće skini drivere i WDM. Kaj se tiče Ati HotKey Pollera to ovisi koju verziju ATT-a imaš. Ako imaš predzadnju (940) onda ako hoćeš clockati isključiš Ati HotKey Poller. U zadnjoj verziji ima više načina overclocka, u nekima ne moraš isključiti. I još jedna važna stvar-koja ti je revizija grafe? Na prvoj reviziji radi normalno mjenjanje napona, na rev 2 je druga priča. |
Da skonto sam ovo za VIVO9, to sam riješio ;)
Imam ovu zadnju verziju 955. Zapravo ne bih radio nikakav overclock (za sad) pa jel onda bolje da taj hotkey poller bolje ostavim on? za što on služi? I kako saznati koja je revizija grafe jer nemam pojma kako cu to skontati |
Citiraj:
Ako ne clockaš-ostavi ga uključenog, mislim da se u zadnoj reviziji ATT-a može clockati i bez da se isključuje. |
http://pclab.pl/zdjecia/artykuly/sto...gt/karta-2.jpg
gore na linku je slika moje pa ako netko zna koja je revizija bio bih zahvalan ;) |
Liči na prvu reviziju:)
Osim toga, ako u ATT-u možeš mjenjati napon GPU i memoriji onda nije 1.2. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:31. |