|
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
F1 challenge season 99-02 Grand prix 4 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
potpisujem gore navedeno.....svaka ima nekih prednosti......subjektivno GP4 za nijansu bolja,međutim nije baš stabilna na winXP,zna se srušiti u windowse,zna se zalediti slika kod samog učitavanja utrke,i sl...uglavnom ja našao rješenje malo tražeći po netu...po meni grafika bolja u GP4,..... prednosti F1challenga su bolja oštećenja na vozilima (npr kada se slupaš ne otpadne ti svaki puta kotač - što je slučaj sa GP4 - već se iskrivi,lagano pleše i sl....),bolji ulasci,izlasci iz boksova,regulirani crvenim-zelenim svjetlom),drivethru penalty ( kad napraviš negu glupost na stazi - npr. kratiš zavoj - moraš kroz boks proći, dok na GP4 toga nema,več ti ograniči brzinu bolida na nekih 100 km/h na 10ak sekundi sa tim da i dalje voziš bez zaustavljanja u boksu ), i komentatora imaš na F1challengu,dok na GP4 NE al i uz sve te prednosti meni i dalje GP4 bolji.... inače i na jednoj i na drugoj imaš masu parametara kako podesiti bolid,setupova i sl.... i savjetujem ti da nabaviš neki volan,jer je osjećaj vožnje i upravljanje bolidom neusporedivo s tipkovnicom.... nadam se da sam ti malo pomogao,odluka je na tebi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
odlican izbor! slazem se s forumasima i isto bih ti savjetovao ako nemas volan onda ga nabavi i uzivaj u igrama...uglavnom neces se razocarati bilo koju da ubodes od ove dvije igre
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Od ova dva meni subjektivno bolji f1c, a naravno mozes skinut modove i za obe igre, meni su ovi dobri: http://emac.sportplanet.gamespy.com/index.html Probaj i rFactor, ja sam sad presao na njega i ima puno korisnih stvari, čuo sam da ima i safety car, i napredniji je od f1c. Za njega trenutno imas mod ctdpf12005 ali mi se handling ne sviđa baš, čekam rh2006 za to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Formula One 2006, igru je radio EA Studio, igra je mrak, ja ju imam za PS2 i igrivost je fenomenalna, još jedna prednost joj je da ima u igri sve momčadi i sve izmjene koje su se dogodile ove sezone, a i staze u Bahrainu ima već...: goood :
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|