Citiraj:
Autor E.T.
(Post 556513)
F1 challenge season 99-02
Grand prix 4
|
potpisujem gore navedeno.....svaka ima nekih prednosti......subjektivno GP4 za nijansu bolja,međutim nije baš stabilna na winXP,zna se srušiti u windowse,zna se zalediti slika kod samog učitavanja utrke,i sl...uglavnom ja našao rješenje malo tražeći po netu...po meni grafika bolja u GP4,.....
prednosti F1challenga su bolja oštećenja na vozilima (npr kada se slupaš ne otpadne ti svaki puta kotač - što je slučaj sa GP4 - već se iskrivi,lagano pleše i sl....),bolji ulasci,izlasci iz boksova,regulirani crvenim-zelenim svjetlom),drivethru penalty ( kad napraviš negu glupost na stazi - npr. kratiš zavoj - moraš kroz boks proći, dok na GP4 toga nema,več ti ograniči brzinu bolida na nekih 100 km/h na 10ak sekundi sa tim da i dalje voziš bez zaustavljanja u boksu ), i komentatora imaš na F1challengu,dok na GP4 NE
al i uz sve te prednosti meni i dalje GP4 bolji....
inače i na jednoj i na drugoj imaš masu parametara kako podesiti bolid,setupova i sl.... i savjetujem ti da nabaviš neki volan,jer je osjećaj vožnje i upravljanje bolidom neusporedivo s tipkovnicom....
nadam se da sam ti malo pomogao,odluka je na tebi....
|