|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Settlers II- 10th Anniversary
Dakle, remake starih, dobrih (najboljih) Settlersa se vratio. Jel ga igra tko? Eto ,ja nedugo poceo, tj.na 4.levelu sam zasad. Igra mi je ok, prelijepa grafika.
![]() |
#2 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
veliki sam poklonik (završio ih sve, najdraža dvojka sa amige ![]() odigro sam demo remake-a. odličan je. fakat su napravili kak bi si ga sam napravio. sve je isto, samo je 3D i detaljniji (neizmjenjen) artwork. nešto sam išao instalirati punu igru, ali mi se nešto lomila, a nisam imao cajta to sređivati...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
O, da! Ovo bih i ja igrala! Na amigi su provedeni sati i sati ljentih praznika u društvu ove igrice! (Iako vidim da su requirements za igranje igrice min 1.4ghz proca i 512 MB rama, što me ne stavlja u neku zavidnu poziciju) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ono ispred konpjuktora
|
moram te razočarati, ali su još veći... meni se breeeeejkalo do besvjesti sa 1GB rama, sempronom 2.6+ u X300. ali samo na grafičkim điđama i GF6600 će to fino samljet kad odlučim igrati ![]()
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Steta sto je tako zahtjevna, ali na full detaljima igra izgleda fantasticno. Posebno mi se svida sto se moze zumirat i rotirat po mapi. Sad cekam dok dodem na 5.nivo, Wasteland, gdje ima kamenja za kopat ![]()
![]() |
#8 |
ono ispred konpjuktora
|
ah... the prokleto kamenje... bez rudnika stalno problemi, ma koliko kućica im ti napravio ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|